Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Skrábl vám závistivec auto? Pche, co teprv když se naštve slečna?

Recommended Posts

Odesláno

To se my taky stalo ale už dvakrát:( nejdřív když jsem jel z dovolené na trajektu.Vedle mě stal nějaký menší 4 dveřový autíčko.Byli jsme tam docela namačkaný že jsem ani nemohl vylézt z auta.A najednou tam přišla nějaká slečna a začala otevírat zadní dveře co to šlo až se zarazila o můj přední blatník.Jen se otočila a dělal ze se nic neděje.Tak jsem vykouknul z okna a zacel jsem ji nadávat. Ona se otočila a spustila na mě chorvatsky abych se nezbláznil ze tam na tom nic nemam. Pak odešla, mela štěstí ze jsem nemohl vylézt z auta.Pak když jsem Konečné odjížděl od trajektu tak mi to nedalo a sel jsem se nato podíval a samozřejmé pěknej škrábanec :grr v tu chvílí kdyby byla na blízku tak bych ji asi roztrhl jak hada!!!Mrcha jedna!!!

A po druhý jsem také seděl v aute v Tescu a vedle mě zaparkoval nějakej děda a jeho spolujezdec byl taky nějakej starší pan a docela dost při těle. A když otvíral dveře tak jak jinak než opět do mého auta. Už jsem pěnil že mu něco řeknu ale když jsem otevřel okno tak se začal hned omlouvat a naštěstí to bylo jen do lišty. Tak jsem mlčel.

Člověk se snaží aby to nikomu nepoškrabal a pak přijede takovýhle typ lidí a škrábanec nebo důlek je na světe.

A vlastně se mi ještě stalo opět v Tescu. Když jsem vyjížděl z místa kde jsem stal. A pak že už pojedu a je vyjíždělo ještě jedno auto, tak jsem ho pouštěl. A na jednou velká rána. Tak jsem vylez auta. To byl pro mě šok. Koukám a v mém zadním nárazníku na pravém rohu byla napasovaná Škoda 120. A na jednou vylezl takovej dědula už to ve mně vřelo. Tak jsem se šel nato podívat blíž.Děda měl na škodovce úplně zadní čelo promáčkly dovnitř a rozbitý světlo. Ještě že má 406 vysoký nárazník tak to odnesla jen černá a chromová lišta na rohu. Děda byl s toho celej vyplašenej ze na tom nic nemam a on to má tak rozflákaný. A já jsem mu řekl že mi ta lišta bude stát víc než ta jeho oprava. Tak se omlouval že mi vůbec neviděl. Co jsem mu mohl říct. Holt jsem to nechal plavat a odjel jsem.

[upravil dne 10.11.05 Petr 406 red]

Odesláno

Lidi jsou prasata!!!!!!!!!!!:grr

Mě takhle vzala v práci na parkovišti ženská s favoritem. Vyjíždím a vidím, že ona taky, tak zastavím a čekám. Najednou rána jak z děla a favorit napasovanej mýmu mazlíkovi v zadku :bojim- odnesl to nárazník - prasknul - to ještě nebyla žádná katasrofa, ale víc mě nas..., že mi poškrábala lak. Fuj! :grr

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:( uz me neprekvapi vubec nic - ze tohle nekdo udela ze zavisti mne neprekvapuje, kdyz si jen vezmu, kolik lidi udela jiny svinarnicky z blbosti....vcera jsem poprve v zivote nekoho fakt SERVALA...do mrte...kdyz jsem to doma dve hodiny pote licila Honzovi, zas jsem se uplne rozklepala vzteky!.....ja verim, ze se po tom mem vystupu ty baby jely domu rovnou prevlict....a nahodni kolemjdouci v garazich se naramne bavili....ale fakt uz to neslo...klasika podzemni garaze na Flore nedele vecer - tragedie. Najdu konecne misto a zaparkuju. Sice bych tam mohla jak prase a nestresovat se, kolik mista je okolo, ale pekne jsem si jeste couvla a zapichla Milacka presne doprostred toho parkovaciho pruhu...naaadhera. Jeste jsem zkontrolovala, jestli opravdu z obou stran maji obe auta dost mista pro otevreni dveri. V pohode....parkuju primo naproti vytahu, takze udelam tech 10 kroku, cekam na vytah a najednou tri carodejnice hnusny stary pitomy a lezou do te vedlejsi Charismy...baba ridicka ricne do mych dveri tak, ze mi stoupne adrenalin na vybusnou hladinu a nahlas pronesu NO TO SNAD NE....nacez se vsichni zbyvajici cekatele na vytah otofi smerem k memu autu a vidi tak stejne jako ja, ze baba cislo dve otvira dvere stejnym zpusobem, ale protoze holt nakup je nakup, prasti si do myho Milacka hned dvakrat...to uz ale fotobunka poslusne otvira sklenene dvere na parkoviste a ja letim k babam....TO SNAD NEMYSLITE VAZNE!.:grr :grr :grr..fakt jsem zarvala....a pak uz to jelo jak kulometna palba, baby ani nemukly, co by taky mukaly, kdyz jsem mela pravdu!!!!!!!!!!...vubec se mi ale neulevilo...carodejnice hnusny, az pojedou nakupovat priste, zhmozdej auto zas nekomu jinymu....takhle jsem se uz fakt dlouho nevytocila....baby po omluve odjely a ja se vratila k vytahu....stalecekajici osoby muzśkeho pohlavi mi daly za pravdu, ale pry to nema vyznam se rozcilovat, zvlast ne v Praze...a ze mam dobrou vyridilku...no radsi bych teda chodila pohodova s usmevem, kdyby lidi nebyli dobytci.....:mad:

Jen jsem to cetl, tak jsem se tak nastval, ze bych ty carodejnice taky zmlatil, a to ani neslo o moje auto

Moje rada zni, pokud se da, tak stat na volnem parkovisti :P

Delam srandu, je to nej, ale neni to mozny :-), proto radim stat vedle co nejdrazsich a nejnablyzkanejsich aut, aspon mate jistotu, ze se o milacka majitel boji alespon tak jako vy:super:papa

Odesláno

No jednak ta slečna, co zmalovala to první BMW, musela bejt docela umělkyně, třeba za to dostane cenu (ale asi za to dostala přes pusu). :D

No a k tomu, jak se tady Netopýrka rozčilovala chci říct, že jestli to byli čarodějnice, tak vůbec nemaj jezdit autem! Do háje! Maj jezdit na koštěti! Ale tyhle lidi, co auto užívaj jak kartáček na zuby fakt nesnáším. Dal bych jim to škodu zaplatit, obzvláště v případě Netopýrky. Tohle se fakt nedělá. No a teď otázka:

Šlo by to zaplatit z povinného ručení? :myslim Protože určitě nějaké poškození bude na autě znatelné, tak normálně zavolat Policii a bude. Ona by totiž taková oprava promáčklejch dveří mohla být docela drahá (odkrytování, vybouchání, třeba i oprava laku, zakrytování apod.) a pak by se ty báby naučili otevírat dveře.:grr

A z toho plyne rada - když někde parkovat, tak vedle aut, která nemají omlácené kraje dveří... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...