Dark69 Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Caute..Casto mam problemy s turbom, stale mi ho vypina.. Pred pol rokom som vymenil El. ventil, aj konektor bol uz opravovany. Dnes som vymenil olej a zas problem svieti mi kontrolka motora a nezapina turbo.. Chyba zase: Obvod elektromagnetickeho ventilu plniaceho tlaku turba: skrat alebo odpojeny konektor Neviete mi poradit ako jednoducho skontrolovat podtlak? Citovat
Dark69 Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 nikto nic? neverim ze nemate problemy tiez stym el.ventilom Citovat
vlado-.m Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 (upraveno) nikto nic? neverim ze nemate problemy tiez stym el.ventilom Vsak si popisal v prvom prispevku v com mas problem . Ak ti riadiaca jednotka nevie ventil najst a dia pise skrat na kostru alebo preruseny obvod, tak co viac potrebujes vediet? S konektormi v tomto type auta nemam dobre skusenosti ale treba vylucit aj ine priciny. Mas dia? Mas multimeter, pripadne aj svetelnu skusacku(ziarovka na 12V= s vodicmi)? Asi mas.... Podla mna ventil je elektricky blbovzdorny. Moze vsak mat poskodene zasuvkove koliky. Multimetrom zmeraj odpor na kolikoch. Nejaka tam musi byt, presnu hodnotu zisti porovnavacou metodou niektoreho z dalsich ventilov(najpristupnejsi asi ventil EGR). Zapoj multimeter v rozsahu merania napätia, vizualne je lepsia svetelna skusacka priamo do konektora, ktory ide do ventilu. V dia sa preklikaj do sekcie(neviem presne) kde sa da robit test elektroventilov a spust test. Skusacka musi blikat-multimeter zobrazovat 5/12voltov. Ak si nezavahal pri vytvoreni dobreho spoja skusacky a zastrcky je nutne preverit obvod vodicov konektora. Myslim ze jeden z nich ide niekde na spolocnu kostru a druhy do RJ. Kedze mam skusenost s vytlacenymi zdierkami konektora tak si myslim ze chybu budes mat prave v nich. Konektorove zdierky sa daju prihnut ale jedine po rozobrati konektora. Neviete mi poradit ako jednoducho skontrolovat podtlak? .....pripájaním na 12V= v rychlych intervaloch musis citit rukov otrasy. fapoff nema mat preco vplyv na chybu elektroventilu turba Upraveno 21. únor 2015 uživatelem vlado-.m Citovat
Dark69 Odesláno 5. březen 2015 Autor Odesláno 5. březen 2015 Neviete mi poradit ako jednoducho skontrolovat podtlak? .....pripájaním na 12V= v rychlych intervaloch musis citit rukov otrasy. Vdaka, toto som presne potreboval vediet... ja som si nebol isty ci tam aj ide naozaj 12V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.