Netopýrka Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 ...tak jsem si říkala, že jsem nějak P-C zanedbávala a je čas na další hodnotný příspěvek :D;):aut ...tak jsem zašla do cukrárny a vida - on se tam ve vitríně mezi dorty chladil i LEV!...tak jsem si ho koupila, aby mu tam nebylo smutno, no a teď už se tady povaluje s mýma Pažíkama na stole a myslím,. že je mu tu líp....pro ty, kdo by nevěděli, tak ten z cukrárny je ten prostřední ;):D:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 No jde o to jak dlouho mu tam bude líp.......já bych ho snědl - pokud je to tedy takovej ten marcipánovej :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 Jiriku, a odkdy ma kocka kolem hlavy oranzovej kruh? :) je to fakt lev, vezmu ho na sraz...i s Pažíkama...a? se kluci zas jednou potěší pohledem na větší bráchy.... Bohouši - JE MARCIPÁNOVEJ :super:D ....kdyz budes hodnej, dostanes na Dzbane jednu tlapicku (vic nedam jsem KRKAVAAAA) :D:D:D:D:D Citovat
kšanda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 je to kočka. taková ta Linda kočka domácí. jestli si pamatujete tu pohádku:D ta byla taky pěkně chlupatá Citovat
Netopýrka Odesláno 3. listopad 2005 Autor Odesláno 3. listopad 2005 kšando, ta knížka o té kočce se jmenovala LINDA KOČKA ZAHRADNÍ...má jí doma ))) A JE TO LEVVVVV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
kšanda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 dobře je to lev....................................no ale stejně je trošku zženštělej:D Citovat
Tommy306 Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 anebo je to kočka s plavacím kruhem... Citovat
mirek-ji Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 tipnul bych to na kočku se šálou :D Citovat
kšanda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 teda vy ste zlí na netopýrku. ona si koupí dalšího lva do rodiny a vy jí ho takle urážíte. ba ne, netopírko. já si v minulejch přízpěvcích samozřejmě dělal srandu. je to lev jak bejk:D. škoda že nemam taky podobnýho:super:mrk Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 A není to kočka se šálou? Blíží se zima... Citovat
kšanda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Peta A není to kočka se šálou? Blíží se zima... pšššššššššt:D Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Netopýrka ...tak jsem si říkala, že jsem nějak P-C zanedbávala a je čas na další hodnotný příspěvek :D;):aut A já vím proč Máš nové auto, jen to parkování... :D:D:D:papa:aut Citovat
kšanda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 takovou plečku...dej pokoj. dit to nepřejede ani retardér Citovat
aka Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Nahodou abyste vedeli, mela jsem kus LVA a byl mooooc dobrej, Leni diky :-) kocka by chutnala jinak Citovat
Bohouš Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 A? to bylo cokoliv, tak to chutnalo docela dobře :mrk:papa Citovat
Jirkap Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Já si stejně myslím, že to byla kočka :P:P:P Citovat
Netopýrka Odesláno 4. listopad 2005 Autor Odesláno 4. listopad 2005 :D:D:D:D ja priste v cukrarne poprosim, aby mi na nej napsali treba 307 nebo 406, PAK UZ TO SNAD NEKTERYM DOJDE, ZE JDE O LVA!!!!!!!!!!! :aut:aut ...jinak mne tez chutnal... Citovat
Kurt Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D:D:D ja priste v cukrarne poprosim, aby mi na nej napsali treba 307 nebo 406, PAK UZ TO SNAD NEKTERYM DOJDE, ZE JDE O LVA!!!!!!!!!!! :aut:aut Myslím, že pokud si na toto zvířátko necháš napsat ta čísla, nebude to nic jiného, než číslovaná kočka! Citovat
kšanda Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 ježiš ten musel za ten den teda pěkně vyrůst. když se z něj najedli 3 lidi:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.