Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...tak jsem si říkala, že jsem nějak P-C zanedbávala a je čas na další hodnotný příspěvek :D:D;):cool::aut:aut

...tak jsem zašla do cukrárny a vida - on se tam ve vitríně mezi dorty chladil i LEV!...tak jsem si ho koupila, aby mu tam nebylo smutno, no a teď už se tady povaluje s mýma Pažíkama na stole a myslím,. že je mu tu líp....pro ty, kdo by nevěděli, tak ten z cukrárny je ten prostřední :P;):D:D:D:D:D

lvi%20002.jpg

Odesláno

:aut Jiriku, a odkdy ma kocka kolem hlavy oranzovej kruh? :) :) :) je to fakt lev, vezmu ho na sraz...i s Pažíkama...a? se kluci zas jednou potěší pohledem na větší bráchy....

Bohouši - JE MARCIPÁNOVEJ :P:super:D ....kdyz budes hodnej, dostanes na Dzbane jednu tlapicku (vic nedam jsem KRKAVAAAA) :D:D:D:D:D:D

Odesláno

teda vy ste zlí na netopýrku. ona si koupí dalšího lva do rodiny a vy jí ho takle urážíte. ba ne, netopírko. já si v minulejch přízpěvcích samozřejmě dělal srandu. je to lev jak bejk:D. škoda že nemam taky podobnýho:super:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...tak jsem si říkala, že jsem nějak P-C zanedbávala a je čas na další hodnotný příspěvek :D:D;):cool::aut:aut

A já vím proč :D Máš nové auto, jen to parkování...

1436_parkovanie01.jpg

:D:D:D:D:papa:aut

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D:D:D:D:D ja priste v cukrarne poprosim, aby mi na nej napsali treba 307 nebo 406, PAK UZ TO SNAD NEKTERYM DOJDE, ZE JDE O LVA!!!!!!!!!!! :aut:aut:aut

Myslím, že pokud si na toto zvířátko necháš napsat ta čísla, nebude to nic jiného, než číslovaná kočka!:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...