Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj, když jsem sháněl kožený tapce dveří na 406 , tak jsem narazil na polokožený interier peugeot 406 sedan nový model v perfektním stavu (nejsou v elektrice) komplet za 5000 ,-  (Jivno u Českých Budějovic) Je to chlápek (mechanik) co má doma několik 406tek a nemá moc času zakládáním inzerátů. chtěl jsem se o tom podělit na clubu, není to můj inzerát ale je to zajímavá nabídka více info na tel: 608 832 312        

post-15725-0-14919900-1424119494_thumb.j

post-15725-0-56184400-1424119499_thumb.j

post-15725-0-32664500-1424119504_thumb.j

Guest servisman
Posted

Abych řekl pravdu bylo mne řečeno že je drahý i na náhradní díly.

Posted

Bez tapecu je to o ničem,alespoň pro me....

Starý model je bohužel neměl kožené...

Proto bych i do staryho dal z nový ho.......

Elektrika je dobra,ale k životu ji nepotrebuju,sedačku mám nastavenou celém rok v jedny pozici...:-)

Guest servisman
Posted

Jako, že je drahy i samo o sobě to auto? :D

nevím co tím myslíš ale věci u něj byly 2x dražší než jinde .Ptal jsem se na pár dílů a stačilo mne.

Posted

Bez tapecu je to o ničem,alespoň pro me....

Starý model je bohužel neměl kožené...

Proto bych i do staryho dal z nový ho.......

Elektrika je dobra,ale k životu ji nepotrebuju,sedačku mám nastavenou celém rok v jedny pozici...:-)

Však ja je nechci, kuži nechci, elektriku nechci. Z novýho to asi předělat jde, ale musí se řezat a vařit a to nechci.

Posted

Abych řekl pravdu, tak cena je v pohodě, já sehnal po dlouhej době sedačky, po roce tapce na pravou stranu  a po dalším měsíci levou stranu která byla totálně zmaštěná (nejspíš po nehodě na levou stranu auta )  ten co mi to poslal neřekl.. (nějaký vrakoviště u Prahy ) takže jsem ze dvou spatných tapců dělal jeden dobrej a pak to byl horor nacpat na dveře, tady je prostě zachovalej kompletní interier na sedana