peta90 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Zdravím, odešel mi motorek u zámku kufru. Klíčem odemykat jde, ale centrál nefunguje. Zkoušel jsem najít tento motorek všude možně, ale bez úspěchu. Motorek co mají například v autokelly vypadá jinak. Máte někdo zkušenosti s výměnou tohoto motorku? Takto vypadá můj motorek: http://www.requipeugeot.com.br/motor-da-fechadura-do-porta-malas-206-%2F-406/3515/23/1236 A takto motorek prakticky u všech prodejců. http://www.dilycitroen.eu/zamky-a-spinaci-skrinky/58103-zamek-kufru-elektricky.html Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Kde je problem ? Ak pasuju konektory, a diery na upevnenie, nie je co spekulovat. Alebo vrakovisko. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Jak odešel ? Nemáš jen přerušený přívodní kabel?? Citovat
peta90 Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Kabel je v pořádku. Konektory i díry na upevnění jsou stejné, problém je v té části, která se uchytí na táhlo. Jde o to pohyblivé očko co "kouká" z motorku. Má malou díru a je pootočené o 90°. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 V tom by neměl býti problém stejně ta tyčka je tak max 3mm průměr to by mělo vejít . Není ani problém to vytočit do boku. Citovat
peta90 Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 S tou tyčkou otočit nejde. Hned jak se dostanu k autu, nafotím ten zámek. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 (upraveno) Dvoje kombinačky a pootočím tyčku či si udělám novou ,problém bych v tom neviděl.Jak vypadá zámek si drobet pamatuji když jsme to řešili s OK406. obr jak to tam vypadá Upraveno 5. únor 2015 uživatelem servisman Citovat
peta90 Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Ten zámek u mě vypadá jinak, navíc je uchycen horizontálně. Tady je to foto (ano, žádný profi photoshop to není): a Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.