Přejít na obsah

peta90

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    brno
  • Stát
    Česká republika

peta90's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. peta90

    Motorek zámku kufru - sedan

    Ten zámek u mě vypadá jinak, navíc je uchycen horizontálně. Tady je to foto (ano, žádný profi photoshop to není): a
  2. peta90

    Motorek zámku kufru - sedan

    S tou tyčkou otočit nejde. Hned jak se dostanu k autu, nafotím ten zámek.
  3. peta90

    Motorek zámku kufru - sedan

    Kabel je v pořádku. Konektory i díry na upevnění jsou stejné, problém je v té části, která se uchytí na táhlo. Jde o to pohyblivé očko co "kouká" z motorku. Má malou díru a je pootočené o 90°.
  4. Zdravím, odešel mi motorek u zámku kufru. Klíčem odemykat jde, ale centrál nefunguje. Zkoušel jsem najít tento motorek všude možně, ale bez úspěchu. Motorek co mají například v autokelly vypadá jinak. Máte někdo zkušenosti s výměnou tohoto motorku? Takto vypadá můj motorek: http://www.requipeugeot.com.br/motor-da-fechadura-do-porta-malas-206-%2F-406/3515/23/1236 A takto motorek prakticky u všech prodejců. http://www.dilycitroen.eu/zamky-a-spinaci-skrinky/58103-zamek-kufru-elektricky.html
  5. peta90

    ERROR CODE (radio v .....)

    No vypada to docela slozite. Vidim to tak, ze kdyz to rozeberu, tak uz to neslozim:D To spis asi necham nekde udelat, nebo sezenu jine radio (originalni) jine bych tam ani nechtel , libi se mi to tak, jak to je. Proste by mne to tam nesedelo designove. Kazdopadne diky vsem za rady a kdyby snad nekdo prodaval origos radio, tak dejte vedet.
  6. peta90

    ERROR CODE (radio v .....)

    Zdravim, nebudu kvuli tomu zakladat nový topic, kdyz uz jsem tu narazil na tohle.... Zajimalo by me jak si to vyresil, taky mi zhasnul dispej u radia. Text je videt ale proste nesviti. *Koukam ze je to uz nejaky ten patek stary topic. Takze ani moc necekam, ze mi autor odpovi, ale kdyby nekdo vedel, byl bych rad.
×
×
  • Vytvořit...