Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

můžete mi prosím poradit, jak vyndat opěrku hlavy v Peugeotu 407 u řidiče a spolujezdce?

Dole u levé tyče je takové umělohmotné tlačítko, které jde povytáhnout ven, ale nevím, jestli tím mám potom nějak pootočit, nerad bych tam něco urval...

Posted

Teď už ani nevím, jakým zázrakem se mi povedlo vyndat tu opěrku u řidiče, protože znovu zopakovat mi to nejde. Tak debilní user-hostile mechanismus jsem už dlouho neviděl. Přitom opěrky vzadu jsou v pohodě, zmáčknu čudlík a vyndám.

Posted (edited)

tak jak zadni musi jit i predni

je to jen tyc se zoubkama

EDIT: ted sem koukal na svoje auto uz je to jinej system nez sem myslel

je to jen ozubena tyc v dirkach - to mackaci tlacitko byvalo jeste u C4 a felicie co si pamatuju

Edited by Havlicek.Lukas
Posted

tak jak zadni musi jit i predni

je to jen tyc se zoubkama

EDIT: ted sem koukal na svoje auto uz je to jinej system nez sem myslel

je to jen ozubena tyc v dirkach - to mackaci tlacitko byvalo jeste u C4 a felicie co si pamatuju

Jj, vzadu je to jinak, tam je ze strany čudlík, kterej když zmáčknu a držím, tak můžu tu opěrku zvyšovat, snižovat i vyndat. Vepředu takovej čudlík nění, je tam jen cosi uprostřed, co můžu povytáhnout, ale to nemá vliv a můžu s opěrkou hejbat nahoru a dolu aniž bych něco mačkal, ale úpně vyndat to nejde, v určitém místě je tam nějaká záklopka.

Posted (edited)

divne ja mam na 407mě myslim čudlik stejny jak na přednich sedadlech tak zadnich zmačkne se a opěrka jde vyndat,jestli tam nemaš něco sekle atd použij vetší sílu :)

Edited by Lukaydo 407
Posted

divne ja mam na 407mě myslim čudlik stejny jak na přednich sedadlech tak zadnich zmačkne se a opěrka jde vyndat,jestli tam nemaš něco sekle atd použij vetší sílu :)

Nene, já mám jinej systém na předních a zadních sedadlech. Nakonec vyřešeno v servisu, museli to rozmontovat.