foxo Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 byny neni LED jak LED. Su led zarovky, ktere maju len smd diody. Ale napriklad CREE LED ma oproti halogenu ovela vecsi svitivost. Otazkou je, jak to bude fungovat v svetlomete, hlavne kvuli ohnisku... Tez mi to sviti naprd a uvazuju o necem takem, alebo prestavbova sada na xenony. Ale jak uz je zname, tak 407ma nema rada dorabane xenony, odrovnava to elektroniku steracu.. Vi nekdo, jak s tim vybabrat, trebarz to dat na dva obvody cez relatko.... Citovat
teutonic Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 skousel jsem led H1 ale bohuzel telo zarovky neproslo otvorem, jinak skusenost s led zarovkama takova ze na pohled svitej lepe ale v noci jses druheja vidis prd Já mám ty samé zkušenosti. Rád bych dal LED žárovky do předních světlometů H1, protože klasické halogeny poměrně rychle praskají (jelikož se musí svítit neustále). Základní problém: LED neprojde otvorem do přední lampy... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. červen 2015 Odesláno 30. červen 2015 teutonic - rozchlastatdat HID xenony nebo klasicke zarovky a odporove kabely pro Fabii !!! Citovat
Balachar Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Havlicek.Lukas to bola irónia, alebo návod? Veľmi by som chcel xenóny, len som nenašiel nič, čo by neodpálilo elektroniku. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 na LEDky ironiezbytek sem myslel vazne (to s tema steracema vim ale asi zalezi kus od kusu) Citovat
Balachar Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 No počkaj, takže je šanca, že poznáš spôsob ako napojiť HID sadu, bez toho, aby bolo riziko, že odpálim RJ stieračov? Určite bude potrebné ich napojiť na samostatný obvod s relé. Prečo odporové káble práve z Fábie? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 to je k tem obyc kvalitnim zarovkam aby ti tak casto neodcchazeliono jsou to sice bezne odporove kabely ale vetsina mototechen to zna pod pojmem "odporove vodice na fabii" Citovat
Kosta777 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 ahoj. jaké halogeny H1 potkávačky doporučíte? mám tam asi origo a večer to svítí bídně. podle diskuze bych zkusil osram nightbreaker ale lidé píšou že vydrží kolem půl roku :-( Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Mám v potkávačkách OSRAM NightBreaker Unlimited od 12/2014, zatím jsem měnil jednu ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.