Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

byny  

neni LED jak LED. Su led zarovky, ktere maju len smd diody. Ale napriklad CREE LED ma oproti halogenu ovela vecsi svitivost. Otazkou je, jak to bude fungovat v svetlomete, hlavne kvuli ohnisku... 

Tez mi to sviti naprd a uvazuju o necem takem, alebo prestavbova sada na xenony. Ale jak uz je zname, tak 407ma nema rada dorabane xenony, odrovnava to elektroniku steracu..

Vi nekdo, jak s tim vybabrat, trebarz to dat na dva obvody cez relatko....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

skousel jsem led H1 ale bohuzel telo zarovky neproslo otvorem, jinak skusenost s led zarovkama takova ze na pohled svitej lepe ale v noci jses druheja vidis prd

Já mám ty samé zkušenosti. Rád bych dal LED žárovky do předních světlometů H1, protože klasické halogeny poměrně rychle praskají (jelikož se musí svítit neustále). Základní problém: LED neprojde otvorem do přední lampy...

• O 2 týdny později...
Odesláno

No počkaj, takže je šanca, že poznáš spôsob ako napojiť HID sadu, bez toho, aby bolo riziko, že odpálim RJ stieračov? Určite bude potrebné ich napojiť na samostatný obvod s relé. Prečo odporové káble práve z Fábie?

• O 5 měsíců později...
Odesláno

ahoj. jaké halogeny H1 potkávačky doporučíte? mám tam asi origo a večer to svítí bídně. podle diskuze bych zkusil osram nightbreaker ale lidé píšou že vydrží kolem půl roku :-(

Odesláno

Mám v potkávačkách OSRAM NightBreaker Unlimited od 12/2014, zatím jsem měnil jednu ... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...