hakavcak Odesláno 3. únor 2015 Autor Odesláno 3. únor 2015 Já vím jsem hroznej.. Ale tak jsem myslel, že to má význam, že je disk rozdělen na víc disku který mají různou velikost.. Tak jsem každý disk zformátoval zvlášť. A dobrý je že to ani nereaguje abych CD vyndal.. CD se točí jak splašený a dokola restartuje.. Tak zkusím odstranit disky a udělám komplet formát.. Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 ...... já sem myslel......a druhý se z toho po.....l Citovat
hakavcak Odesláno 3. únor 2015 Autor Odesláno 3. únor 2015 už to takhle nikdo dělal u té RT4.. No mám z toho trochu strach už teď to neumí ani vysunout CD Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Ano představ si že dělal........ kdyby si nás poslechl tak by to cd teď šlo vytáhnout.....mechaniku stejně musíš nadzdvihnout kvůli vyndání HDD tak ho vytáhni mírným násilím.....už sem to tak dělal...... neboj jde to Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 dělej si co chceš.....ale pak tu prosím nebreč ......2 lidi ti radí co a jak ....stejně si to uděláš po svém a potom máš strach...... Citovat
merlin99 Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 (upraveno) Hakavcak: ked budes mat hdd vonku, mohol by si spravit fotku aky model to je, fotku PATA rozhrania na hdd, ako aj kabla co k nemu ide smerom od pinov? Upraveno 3. únor 2015 uživatelem merlin99 Citovat
hakavcak Odesláno 4. únor 2015 Autor Odesláno 4. únor 2015 Fotky udělám jak budu doma zatím jen disk co už fotku mám v mobilu jestli to půjde zobrazit. Citovat
hakavcak Odesláno 4. únor 2015 Autor Odesláno 4. únor 2015 Teď na to jdu. Musím odstranit disky a věřím, že si je telematika vytvoří sama... Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 (upraveno) ...... tak věř.... budeme Ti s merlinem držet i palce u nohou..... :D Upraveno 4. únor 2015 uživatelem Přema Citovat
merlin99 Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 Vytvori neboj sa. Neviem ako po cesky, ale u nas su to po anglicky particie, nie disky;) ten mas iba jeden:) Ako Ti Prema pisal, niesi ani prvy ani posledny co toto musel robit... A rozbehali to. Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 Ano taky particie nebo oddíly pro nevzdělance Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Tak zapnul jsem zapalování a naskočil laviček a svítil celou cestu do práce cca 30 min. Nic se nedělo, ale musel jsem jsem už jít tak jsem vypnul motor.. No nedalo mi to tak jsem opět nastartoval a opět se to dokola jen restartuje. Musím makat odpoledne to zkusím znovu.. Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Divné divné....... něco si udělal asi špatně....... Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 No zkusil jsem i vyndat aktualizaci 8,31 a opět jsem tam vrátil 8.20.. Až přijdu domů zkusím znovu zformátovat a uvidíme. Formatuje se to doufám na fat32..? Že ten jedem z těch čtyř oddílu byl na fat.. Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 (upraveno) ak sa pamätam spravne, tak disk nema mat ziadne oddiely, a nesmie byt naformatovany! Kvazi ako uplne novy HDD. zmaz vsetky oddiely/particie, daj to do RT4 a nechaj to bezat. Zial , motor musi byt nastartovany cely cas a proste musis mat nervy a vydrzat aj 30 minut+. Hlavne neries ake boli a maju byt, to je zaklad toho celeho ze si to pocas instalacie on vsetko spravi sam. Upraveno 5. únor 2015 uživatelem merlin99 Citovat
Agrafik Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Když máš smazané oddíly, tak nemáš co formátovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.