Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vím jsem hroznej.. Ale tak jsem myslel, že to má význam, že je disk rozdělen na víc disku který mají různou velikost.. Tak jsem každý disk zformátoval zvlášť. A dobrý je že to ani nereaguje abych CD vyndal.. CD se točí jak splašený a dokola restartuje.. Tak zkusím odstranit disky a udělám komplet formát..

Odesláno

Ano představ si že dělal........ kdyby si nás poslechl tak by to cd teď šlo vytáhnout.....mechaniku stejně musíš nadzdvihnout kvůli vyndání HDD tak ho vytáhni mírným násilím.....už sem to tak dělal...... neboj jde to

Odesláno (upraveno)

Hakavcak: ked budes mat hdd vonku, mohol by si spravit fotku aky model to je, fotku PATA rozhrania na hdd, ako aj kabla co k nemu ide smerom od pinov?

Upraveno uživatelem merlin99
Odesláno

Vytvori neboj sa. Neviem ako po cesky, ale u nas su to po anglicky particie, nie disky;) ten mas iba jeden:)

Ako Ti Prema pisal, niesi ani prvy ani posledny co toto musel robit... A rozbehali to.

Odesláno

Tak zapnul jsem zapalování a naskočil laviček a svítil celou cestu do práce cca 30 min. Nic se nedělo, ale musel jsem jsem už jít tak jsem vypnul motor.. No nedalo mi to tak jsem opět nastartoval a opět se to dokola jen restartuje. Musím makat odpoledne to zkusím znovu..

Odesláno

No zkusil jsem i vyndat aktualizaci 8,31 a opět jsem tam vrátil 8.20.. Až přijdu domů zkusím znovu zformátovat a uvidíme. Formatuje se to doufám na fat32..? Že ten jedem z těch čtyř oddílu byl na fat..

Odesláno (upraveno)

ak sa pamätam spravne, tak disk nema mat ziadne oddiely, a nesmie byt naformatovany! Kvazi ako uplne novy HDD.

zmaz vsetky oddiely/particie, daj to do RT4 a nechaj to bezat. Zial , motor musi byt nastartovany cely cas a proste musis mat nervy a vydrzat aj 30 minut+.

Hlavne neries ake boli a maju byt, to je zaklad toho celeho ze si to pocas instalacie on vsetko spravi sam.

Upraveno uživatelem merlin99

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...