Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ok. Tak snad to bude ono. Ty jsi se s tim uz setkal?

ano setkal, když se spodní válec nevrátí do výchozí pozice třeba proto, že je v něm usazený bordel z kapaliny, tak je jasné, že spojka klouzne...,prostě než hned sundávat převodovku a měnit spojku, je jednodušší vyměnit ten válec

pokud jsi vyježděný řidič jak píšeš, tak 48 tisíc na spojce je nenormální nájezd, proto si myslím, že problém bude v ovládání spojky, než v samotné spojce...

Odesláno

Tak je to špatná spojka. V Peugeotu mi řekli, ze to není nic až tak zvláštního, že se občas stává, že odejde dřív. Sice to moc nechápu, ale prostě to tak je. Jinak na služebních autech (osobních, jiné značky) jezdím cca. 3-5000km měsíčně (několik let) a nikdy žádný problém se spojkou, tak si myslím, že to není mnou. Prostě smůla.

Odesláno

Delal to soused, má servis. Docela s tím měl pakarnu. Napřed měnil ty válečky. Vlastně jeden ten v motoru s nejakou hadickou to prohazoval. Ten u pedalu jenom nejak steloval, nebo co. No jak jste psali o těch dvou. Jeho tchán má také 207, kupovali jsme je skoro společně, což bylo super, ze jsme to mohli vyzkoušet. Nakonec to byla opravdu spojka. Celý den, ve dvou. No ja byl jenom podavač. Rekl si o 5.000. Spojku mu privezli vpodstatě na zavolání, byla dražší, než na netu a stála 3900. Ale když to potom měl rozdělané, tak jsem mu nechtěl blokovat hever a chtel jsem být pojizdny co nejdřív. Uz tak zabil celý den, jenom aby mi vyhovel s tím prohazovanim tam te věci. Auto zase slape, tak jsem mobilní.

Odesláno

asi přichází Nová doba--dnes jsem kecal s kolegou ze servisu a prej už nic není jak bejvávalo, nejen spojky se budou měnit dříve,než jsme byli zvyklí, ale třeba i kotouče a desky, prostě takový ten spotřebák, třeba kotouče už mění zpravidla co 30 tisíc atd.,údajně většina dílů je šunt vyráběný kdekoli po světě, jen aby náklady byly co nejnižší, třeba i na úkor kvality, hlavně že se to bude často měnit... :myslim

Odesláno

Lamela a jinak brzdove kotouce uz jsou take docela nezvykle sjeté, oproti destickam. sam mi říkal,ze kdyby nevěděl, ze jsem to auto kupoval nové, tak by řekl,že má auto tak kilo. Jo a ještě měnil olej v prevodovce. Kdyz to lil ven, ten olej, tak koukal co to teče za černou špínu. Ze po těch kilometrech ma vytect vpodstate čirá kapalina a né ooravdu černý hnus. S tím autem jsem jezdil jenom dlouhé trasy, bez zbytečného řazení a brzdění. Je to moje první auto, které jsem kupoval nové, tak jsem si ho hyckal. V práci toho najezdim opravdu hodně, tak jsem neměl důvod blbnout se svým.

Odesláno

A to lamela byla pravidelně sjetá nebo někde víc, či přímo vyštípnutá? Necelých 50tis.km je fakt málo. Jestli moje kilometry jsou právé, tak já měnil něco po 150tis.km kvůli ložisku, které začalo řvát. Olej se mění, když sundáš převodovku. ;) Žádná náplň není celoživotní, jak se nám snaží automobilky nakecat.

Kotouče jsou zvlněný nebo jenom hodně obržděný? Desky dejme tomu by do 60tis.km mohli být v normě, ale když jezdíš převážně delší trasy... :myslim

Odesláno

Sjeta byla pravidelně. a ty kotouče jsou obrzdene. Je tam hrana, jako po obvodu, pravidelná. Ale desky jsou sjeté úplně minimálně. Tak nevím, jestli nějaky špatný kus. Trošku mě to zklamalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...