Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

To si dělal na autě, nebo si měl masku dole? Asi je to pěkná piplačka,ne? Taky jsem přemýšlel jak to hodit do chomu, ale folie mě nenapadla.

Upraveno uživatelem machulda
Odesláno (upraveno)

John: Díky :)  to rád slyším dělal jsem asi po druhý v životě s folii nebo spíš něco kde to jde více vidět a není to hranatý  :D

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

machulda: Dělal jsem to na autě a zabralo mě to asi 2 hodiny ale určitě ne čistýho pracovního času největší piplačka nastala v rohu místě znaku ale to by jsi člověk nepomohl i kdyby měl masku dole akorát jsem si otevřel kapotu. A jinak až tak velká piplačka to nebyla v podstatě chce to jen hodně ostrý nůž a přesně řezat a je vyhráno potom už tvarování jde docela samo až na ten roh to byl jediný zádrhel ale stačilo by to prostě jen nadstavit dalším kouskem a nešlo by to ani vidět ale mě to docela bavilo tak jsem to vzal podstivě :D

Odesláno

Jinak jsem tím chtěl udělat i rámečky kolem budíků ale budu to muset vymyslet jinak zkoušel jsem plexisklo odříznout ale dole mě prasklo a naštěstí to nejde vidět tak jsem se na to vykašlal a spodkem to nelze udělat aby to vypadalo normálně,jedině za pár kaček někde sehnat z coupe jen ten štít a nějak zamaskovat pátej budík ale pochybuji že by někdo prodával jen samotný štít.

Jsem hledal na Francouzských forech a jeden to tak měl udělaný místo budíku měl bud plast nebo folii a na tom měl znak Peugeotu a nevypdalo to až tak špatně.

Odesláno (upraveno)

Nějaké zkušenosti s mytím motoru ?? už snad o začátku nějak uvažuji že to nechám vyčistit pak že si to udělám sám což jsem udělal a proti tomu jak to bylo je to TOP :D.

Ale ten správnej šmrnc to není ale s vapkou se mě do toho moc nechce jelikož je mě známo jak ta elektrika má vodu a někdy vlhkost moc ráda... :D

Odesláno

John: Dneska jsem to trochu opucoval hlavně v místech kde jsou světla protože občas se mě stalo že když jsem měnil žárovku tak jsem měl špinavý ruky jak kdybych dělal kdoví co...což někde na cestě bez vody není ideální :D

Odesláno

v podstatě až dneska jsem to vyčistil důkladně panty zákoutí dveří kufru apod. protože to někdy bylo až ostudný ještě musím něčím zkusit vyčistit pásy nebo sehnat černý ono 10 let bez mytí kromě deště to trochu šlo znát.

Odesláno

Nebo tak jde mě o to dosáhnout bílého podsvícení takže když sundám ten červený napravo bude to po osvětlení svítit bíle  nebo je potřeba máznout to třeba bílou lihovkou ??

Odesláno

Ako Ti to môže svietiť na "bielo" keď máš klasické žiarovky? :) Tie su skôr teplej farby - do žlta, Keď chceš bielu, treba zoškrábať ten farebný nástrek a vymeniť žiarovky za biele LEDky. :)

Odesláno

Není to vysloveně špatné, ale potom tomu autu nějaké linky chybí.

Tak v tomto případě je to dle mě pěkný ale pravda že v tý barvě co mám se ten zadek šíleně ztrácí....mít sedana jdu do toho.

post-48063-0-83338400-1437247038_thumb.j

post-48063-0-75491300-1437247040_thumb.j

Odesláno

Jsem se dozvěděl jednu věc co se týče rozvodů...jak dlouho asi u tohoto auta vydrží ? nebo kdy je doporučená výměna ? mám je starý 9 let ale najeto na nich jen 16 tisíc je důvod to za každou cenu měnit ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...