Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja když neseženu,tak možná koupím funglovku . . .  ale než já se k tomu dokopu :roll  zatím mám sadu na opravu a kompresor je pořád v autě

právě,to mi přijde strašně složitý a zbytečný kvůli takové blbosti,co je na tom rozbitá.

Mají nesmyslný ceny za nový naviják

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-307-and-308-spare-wheel-carrier-assembly-673504-estate-models-only-/130781843592

Odesláno

Většinou se zauzluje lanko. Na vrakáči budou mít ten díl, co potřebuješ. Sešroubovat nebo snýtovat by to nešlo?

Já sem bohužel byl tak rád,že se povedlo vyměnit to zauzlovaný lanko,že jsem tomu plastu nevěnoval takovou pozornost a zjistil sem to až na před zimou,když sem s tím potřeboval manipulovat. Teď jsem rád,že to na autě drží,ale na jaře to rozeberu a myslím,že by to mělo jít k tomu ozubenýmu kolečku nějak natvrdo přidělat aby to nevyskakovalo. Zkusím sa zastavit někde na vrakáči a když neseženu,jdu na to  :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

nemá někdo prosím jen to lanko s tou koncovkou na prodej za nejakou rozumnou cenu? Kupovat se mi nový naviják za tolik penez nechce jen kvuli toho lanka. Popřípade nějaký návod jak na nové lanko nasadit tu koncovku, která je zalisovaná v tom zničeném lanku?

Odesláno

O způsobu opravy je vlákno zde http://www.peugeot-club.com/topic/26509-navijak-na-rezervu/page-5

Krátce zopakuji:

- mám tady repasovaný naviják a dám ti ho zadarmo, nebo pošlu za cenu poštovného (120 Kč) ale musíš mi dát ten tvůj na repas.

- ostatní rady, co a kde koupit, jak udělat, už jsem tam psal.

Rád pomůžu, protože televize mě nebaví a aspoň mám večer nějaký program.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...