Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu zkušenějších. Namontoval jsem si tažné na svou 307SW 2.0i kde se psalo 1700Kg, v TP mi napsali 1500Kg bržděný a 715Kg nebržděný maximální přípustná...

Chápu to dobře že si nemůžu koupit vozík z bazaru který je 750Kg protože nejde o hmotnost aktuální, ale maximální na papíře a tudíž mi chybí 35Kg na papíru abych si mohl koupit obyč vozík 750Kg? A tudíž leda tak Sport jacht na tak 300-400Kg nebo bržděný do 1.500Kg protože nepřesáhnu 3500Kg maximální hmotnost soupravy? ( 307 1950Kg a vozík 1500Kg = Do 3500Kg souprava)

Díky

Odesláno (upraveno)

Tažné zařízení má sice 1700kg,ale je to daný přesně podle typu auta. Pokud máš řidičák B tak můžeš tahnout jenom 750kg,pokud budeš tahat více musíš vlasnit B+E

doc1.pdf

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno

kacaba 12 Informace MD k rozsahu řidičského oprávnění skupiny B.

b) o největší povolené hmotnosti převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost jízdní soupravy nepřevyšuje 3 500 kg

už se to tady probíralo xkrát

přečti si vrchní odkaz

Odesláno

kacaba 12 Informace MD k rozsahu řidičského oprávnění skupiny B.

b) o největší povolené hmotnosti převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost jízdní soupravy nepřevyšuje 3 500 kg

už se to tady probíralo xkrát

přečti si vrchní odkaz

o co ti jde,vím jak používat řidičák mám C+E 

Odesláno

Jinak od ledna 2013 platí ještě jedna skupina - B96. Můžete s ní tahat právě přívěsy nad 750 kg, ale hmotnost soupravy nesmí přesáhnout 4250 kg. Výhodou je, že kurz na tuto skupinu je levnější (cca o 50%) než na E a nedělají se testy, pouze praktická zkouška.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...