Greg1 Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Dobrý den. Mám problém - nesvítí mi 1 žárovka u denního svícení. Žárovku jsem vyměnil, překontroloval pojistky a stále nic. V čem může být problém ? Děkuji za info. Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Pätica žiarovky možno slabo dotlaca pliesky, alebo zle sedí. Citovat
Greg1 Odesláno 22. leden 2015 Autor Odesláno 22. leden 2015 Dotlačoval jsem patici na maximum a stále nic. Citovat
Greg1 Odesláno 4. únor 2015 Autor Odesláno 4. únor 2015 Ano měřil, na patici napětí není .... Citovat
JozefS Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 v prednom svetle na denné svietenie sú dve žiarovky - horná je dialkové a spodná je dvojvlákno ... meníš správnu ? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 píše, že v patici NENI napětí--takže to nebude nesprávnou žárovkou zkus přeměřit v pojistkové skřínce patici pojistky a taky přeměř pojistku--některá vypadá OK, ale není OK Citovat
Veverka Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Myslím, že za těch 7 měsíců to bylo jistě zdárně vyřešeno Citovat
jives Odesláno 12. prosinec 2017 Odesláno 12. prosinec 2017 Měl jsem stejný problém . V pravém světlometu žárovka 21/5W u denního svícení nesvítila v levém ano. Obě žárovky jsem demontoval a připojil na 12 V zdroj. Obě žárovky svítily na obou vláknech. Napružil jsem kontakty v objímkách, vystříkal Kontaktolem a žárovky jsem osadil ve stejném pořadí nazpět. Opět stejný problém. Následně jsem žárovky jsem mezi sebou prohodil a prohodil se i problém mezi relektory. Nesvítící žárovku (už z levého světlometu) jsem demontoval a prozvonil obě vlákna - byla nepřerušena. Poté jsem postupně obě vlákna této žárovky opět připojil na zdroj 12V zase obě vlákna svítila. Vlákna jsem kontroloval i vizuálně a vše vypadalo OK .Místo demontované žárovky jsem do levého světlometu osadil jinou(stejného typu 21/5W) a bylo po problému. Problémovou žárovku jsem raději vyhodil. Citovat
pavelsch Odesláno 15. prosinec 2017 Odesláno 15. prosinec 2017 Ahoj, prosím o radu moje 308 rv2009 s xenony píše přes diag. Ze je ko predni senzor polohy karoserie:( kde se da levne sehnat? Zvladnu vymenu sám? Jsem docela zrucny:) diky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.