Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Mám problém - nesvítí mi 1 žárovka u denního svícení. Žárovku jsem vyměnil, překontroloval pojistky a stále nic. V čem může být problém ?  Děkuji za info.

• O 2 týdny později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

píše, že v patici NENI napětí--takže to nebude nesprávnou žárovkou ;)

zkus přeměřit v pojistkové skřínce patici pojistky a taky přeměř pojistku--některá vypadá OK, ale není OK

• O 2 roky později...
Odesláno

Měl jsem stejný problém . V pravém světlometu žárovka 21/5W   u denního svícení nesvítila v levém ano. Obě žárovky jsem demontoval  a  připojil na  12 V zdroj. Obě žárovky  svítily  na obou vláknech.  Napružil jsem kontakty v objímkách, vystříkal Kontaktolem   a žárovky jsem osadil ve stejném pořadí nazpět. Opět stejný problém. Následně jsem  žárovky jsem mezi sebou prohodil a prohodil se i problém mezi relektory. Nesvítící žárovku (už z levého světlometu) jsem demontoval  a prozvonil obě vlákna - byla nepřerušena. Poté jsem  postupně   obě vlákna této žárovky opět připojil na zdroj 12V zase  obě vlákna svítila. Vlákna jsem kontroloval i vizuálně a vše vypadalo OK .Místo demontované žárovky  jsem do levého světlometu  osadil jinou(stejného typu 21/5W) a bylo po problému. Problémovou žárovku jsem raději vyhodil.

Odesláno

Ahoj, prosím o radu moje 308 rv2009 s xenony píše přes diag. Ze je ko predni senzor polohy karoserie:( kde se da levne sehnat? Zvladnu vymenu sám? Jsem docela zrucny:) diky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...