JuroSK Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Čaute chcel by som sa opýtať či niekto neriešil dlhšie pásy na zadnú sedačku. Dostali sme destkú sedačku kiddy s pultíkom a mám ju problém zapnúť. Pás vytiahnem na maximum a aj tak ju ledva zapnem.Chcelo by to kúsok dlhší pás tak o 10-20cm. Mám 307čku r.v2002 nedávali neskôr dlhšie pásy alebo dá sa zohnať niekde dlhší? Ďakujem za radu. Citovat
harvi_tn Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 na modely po FL sa pultikove Kiddy dalo bez problemov zapinat (v strede sme neskusali). Horsie bolo, ze nas mlady v v pultikovej verzii vobec nedokazal obsediet a strasne vyvadzal.. teraz ked trochu vyrastol a pouzivame ju bez pultiku tak mozme ist aj na kraj sveta.. Mladsia dcera dostala v tomto veku BeSafe, a zda sa mi, ze na tu treba este mozno dlhsi pas ako na Kiddy (ide okolo celej zakladne sedacky). Citovat
JuroSK Odesláno 22. leden 2015 Autor Odesláno 22. leden 2015 Dakujem pozriem niekde na vrakovisku pas z FL lebo nasmu sa tam prave paci len ho tam dame a spokojne obzera a do 2min spi:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.