Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes idem po ceste , dosiel som na krizovatku kde som musel na stopke zastavit a zrazu mi zdochol motor (rychlost vyhodena) ... Auto som nastartoval a zrazu mi prestali ist budiky - rychlost, otackomer,palivo ani kontrola oleja nejde... teplota funguje,kilometre pripocitava, svieti,smerovky idu, kontrola zapnutych svetiel funguje :( Zastavil som na najblizsom volnom mieste a auto som prestartoval. Po prestartovani nabehla len oranzova kontrola benzinu  ktora svietila aj pred tym "osudnym" zdochnutim (po nastartovani prestala svietit) . Pred zdochnutim vsetko fungovalo bez problemov...

Poistka ? Neviete ktora?

Odesláno

Vybral som a zasunul vsetky poistky kedze nemam schemu a tak som hladal si nahodou.. a nabehli :) tak neviem.. mozno len zly kontakt niekde

Odesláno

Mě se stalo něco podobnýho. Jel jsem do práce a zkoušel jsem jak moc můžu vohulit nový rádio. No a najednou ticho, rádio se vyplo, osvětlení budíku ztmavlo, všechny ukazatele spadly na nulu... Dojel jsem do práce, chcípnul motor a po práci jsem už nenastartoval. Byla to ňáká 5A pojistka. Teďmi to připomělo že jsem tam dal 15A, protože jsem jinou nemél a ještě jsem ji nevyměnil

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdarec,mám trochu jinej problém. Po zapnutí klíče mi otáčkoměr a tachometr vylítne na maximum a tam zůstanou. Nesetkal se s tím někdo? Nebo nějaký schéma? Dík

Upraveno uživatelem Honzausti
Odesláno

Zdarec,mám trochu jinej problém. Po zapnutí klíče mi otáčkoměr a tachometr vylítne na maximum a tam zůstanou. Nesetkal se s tím někdo? Nebo nějaký schéma? Dík

Mě to dělala slabá baterka. Nebo to může být špatná kostra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...