Subie Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Zdravim, dnes idem po ceste , dosiel som na krizovatku kde som musel na stopke zastavit a zrazu mi zdochol motor (rychlost vyhodena) ... Auto som nastartoval a zrazu mi prestali ist budiky - rychlost, otackomer,palivo ani kontrola oleja nejde... teplota funguje,kilometre pripocitava, svieti,smerovky idu, kontrola zapnutych svetiel funguje Zastavil som na najblizsom volnom mieste a auto som prestartoval. Po prestartovani nabehla len oranzova kontrola benzinu ktora svietila aj pred tym "osudnym" zdochnutim (po nastartovani prestala svietit) . Pred zdochnutim vsetko fungovalo bez problemov... Poistka ? Neviete ktora? Citovat
radim.1008 Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Z hlavy nevím, ale stalo se mi to samé, akorát za jízdy. Dost nepříjemný. Kontroluj jednu po druhé. Jako zákon schválnosti to bude ta poslední. Citovat
Subie Odesláno 23. leden 2015 Autor Odesláno 23. leden 2015 Vybral som a zasunul vsetky poistky kedze nemam schemu a tak som hladal si nahodou.. a nabehli tak neviem.. mozno len zly kontakt niekde Citovat
Tessi24 Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Mě se stalo něco podobnýho. Jel jsem do práce a zkoušel jsem jak moc můžu vohulit nový rádio. No a najednou ticho, rádio se vyplo, osvětlení budíku ztmavlo, všechny ukazatele spadly na nulu... Dojel jsem do práce, chcípnul motor a po práci jsem už nenastartoval. Byla to ňáká 5A pojistka. Teďmi to připomělo že jsem tam dal 15A, protože jsem jinou nemél a ještě jsem ji nevyměnil Citovat
Honzausti Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 (upraveno) Zdarec,mám trochu jinej problém. Po zapnutí klíče mi otáčkoměr a tachometr vylítne na maximum a tam zůstanou. Nesetkal se s tím někdo? Nebo nějaký schéma? Dík Upraveno 11. únor 2015 uživatelem Honzausti Citovat
colaczech Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Zdarec,mám trochu jinej problém. Po zapnutí klíče mi otáčkoměr a tachometr vylítne na maximum a tam zůstanou. Nesetkal se s tím někdo? Nebo nějaký schéma? Dík Mě to dělala slabá baterka. Nebo to může být špatná kostra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.