Marselino Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Ahoj! Prosím o radu jak vyřešit ztěžka jdoucí el.okna vpředu u řidiče i u spolujezdce (vzadu v pohodě). Stáhnout to jde ještě dobře, ale nahoru to jde dost pomalu a často se vrací o kousek zpět. Je třeba něco pročistit? Díky! Citovat
Veverka Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Když jsem instaloval wind-deflektory, šla okna trochu tíž a jedno taky nedovíralo. Na řadu a zkušenost Gabriela_307 stačilo stříknout malinko WD40 do dolního rohu těsnění a postupně se to za pár minut rozchodilo Citovat
Marselino Odesláno 23. leden 2015 Autor Odesláno 23. leden 2015 Děkuji za radu. Zdá se že to pomohlo. Citovat
Veverka Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Ono v Tvým případě to mohlo být třeba mírným vytvrdnutím těsnění. U mě a Gabriela_307 to bylo vložením těch deflektorů. Rád jsem pomohl, i když jen tím, co mi zde poradili jiní. Hlavně ať to dál dobře funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.