Marselino Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ahoj! Prosím o radu jak vyřešit ztěžka jdoucí el.okna vpředu u řidiče i u spolujezdce (vzadu v pohodě). Stáhnout to jde ještě dobře, ale nahoru to jde dost pomalu a často se vrací o kousek zpět. Je třeba něco pročistit? Díky! Quote
Veverka Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Když jsem instaloval wind-deflektory, šla okna trochu tíž a jedno taky nedovíralo. Na řadu a zkušenost Gabriela_307 stačilo stříknout malinko WD40 do dolního rohu těsnění a postupně se to za pár minut rozchodilo Quote
Marselino Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Děkuji za radu. Zdá se že to pomohlo. Quote
Veverka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ono v Tvým případě to mohlo být třeba mírným vytvrdnutím těsnění. U mě a Gabriela_307 to bylo vložením těch deflektorů. Rád jsem pomohl, i když jen tím, co mi zde poradili jiní. Hlavně ať to dál dobře funguje Quote
Recommended Posts