Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vás,měl by někdo přístup ke schématům zapojení rádia a reproduktorů u 405tky nový model?Nějak mam navíc kabely k reprákům a navíc mi přebývají i dva modrý,zřejmě napájení.Navíc plus mam jen jedno,po klíčku,ale chybí mi tam stálý plus.Jeden modrý tam je bez známky napětí,zřejmě se někde ztrácí,ale nevim kde :)

Poradíte prosím? Díky dík

Odesláno (upraveno)

Ve starejch ano, já teď stahoval tu verzi 3.40 a tam jsou kolikrát i schémata k airbagům, audiu světlům atd. Na tu 405 se ještě podívám večer až zmizim z práce :-)

EDIT: Tak se omlouvám za mystifikaci, na 405 tam už tyhle schémata nejsou. Je tam až 406.
Nicméně zkus si stáhnout tohle: http://ulozto.cz/xXMTwTY/elektrika405-rar Je tam těch schémat dost a na straně 51 je i schéma zapojení rádia v novém modelu. Heslo k archivu je: peugeot

Upraveno uživatelem Mef
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

skus pohladat na net hayness repair manual peugeot 405, na konci toho PDF su aj schemy na stary aj novy model, par veci tam mozno chyba, ale vacsina tam je.. btw ak by si velmi chel, mozem pohladat aj z T16 niektore na doplnenie.

totizto u peugeota co kus to nejaka odchylka od manualu, hlavne co sa elektriky tyka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...