Kakamil205 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Zdravim vás,měl by někdo přístup ke schématům zapojení rádia a reproduktorů u 405tky nový model?Nějak mam navíc kabely k reprákům a navíc mi přebývají i dva modrý,zřejmě napájení.Navíc plus mam jen jedno,po klíčku,ale chybí mi tam stálý plus.Jeden modrý tam je bez známky napětí,zřejmě se někde ztrácí,ale nevim kde Poradíte prosím? Díky dík Citovat
Maverick Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 Mám pocit, že jsem tohle schéma viděl v Autodatech 3.40. Zkus uložto, myslim, že tam byly :-) Citovat
ferinko2 Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 V Autodata je iba Klima a ABS schémy Citovat
Maverick Odesláno 20. leden 2015 Odesláno 20. leden 2015 (upraveno) Ve starejch ano, já teď stahoval tu verzi 3.40 a tam jsou kolikrát i schémata k airbagům, audiu světlům atd. Na tu 405 se ještě podívám večer až zmizim z práce :-) EDIT: Tak se omlouvám za mystifikaci, na 405 tam už tyhle schémata nejsou. Je tam až 406.Nicméně zkus si stáhnout tohle: http://ulozto.cz/xXMTwTY/elektrika405-rar Je tam těch schémat dost a na straně 51 je i schéma zapojení rádia v novém modelu. Heslo k archivu je: peugeot Upraveno 20. leden 2015 uživatelem Mef Citovat
Kakamil205 Odesláno 20. leden 2015 Autor Odesláno 20. leden 2015 Děkuji vám moc za snahu a aspoň nějaký schémata,budou se určitě hodit,ono to totiž u rádia nekončí něco z toho určitě použiju co poslal Mef Citovat
SaBoTeR Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 skus pohladat na net hayness repair manual peugeot 405, na konci toho PDF su aj schemy na stary aj novy model, par veci tam mozno chyba, ale vacsina tam je.. btw ak by si velmi chel, mozem pohladat aj z T16 niektore na doplnenie. totizto u peugeota co kus to nejaka odchylka od manualu, hlavne co sa elektriky tyka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.