vector Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 http://www.newstreet.it/articolo_id_966.html Co vy na to ??? Mě se z některých úhlů vůbec nelíbí. Ale z některých zas hrozně moc. Pár super nápadů. Citroen se i u seriovách aut nebojí radikálních změn vzhledu a netradičních řešení. Co myslíte, že z toho nakonec vyleze ? Citovat
kšanda Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 podle mě z toho vylezla kopie peugeotích znaků Citovat
Marcel505 Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Tyhle auta jsou dělaný pro naše potomky (jestli nějací budou). Mě se to teda vůbec nelíbí... Citovat
Guest DD Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Tenhle koncept je naprosto skvostnej!!! Uzasny!! Citovat
Vertex Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Pěkný autíčko, jen jsou některý tvary jak okoukaný od Peugeotu Citovat
Operator Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Jedinej tvar odkoukanej od Peugeotů bych možná viděl v té přední masce, jinak je to naprosto originální super kára! Citovat
kšanda Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Operator Jedinej tvar odkoukanej od Peugeotů bych možná viděl v té přední masce, jinak je to naprosto originální super kára! no kdyby ste mi to auto ukázali a zeptali se mě co je to? tak jednoznačně odpovim že nějakej novej peugeot. ale líbí se mi hrozně moc Citovat
barenst Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Je to pekny koncept a tim kopirovanim peugeota bych to tak zas cerne nevidel je to skoro jedna firma ,vyvoj aut je stejny u obou. S velkymy svetly prisel taky prvni citroen a nikdo nerika ze peugeot kopiruje citroeny. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 No jo. Copak Frantíci. Ti to mají vymazlený do bezvědomí. Jsem z toho úplně Citovat
kšanda Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: barenst S velkymy svetly prisel taky prvni citroen a nikdo nerika ze peugeot kopiruje citroeny. nebyl 1. náhodou renault? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.