Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute mal som problemi z plavako tak som vybrat von celu kos z nadrze a naslednej vymene plavaku z odporom som to zlozene opet vlozil do nadze a isiel som startovat ale podavacie cerpadlo nehuci tak som meral napetie na stekri a v pinoch cez ktore ma ist 12v na podavacie cerpadlo mi nejde ziaden prud tak som kontroloval poistky a tie su dobre. Kde by mohla byt este chyba ?

Odesláno (upraveno)

natáhni 2 kable od baterky a sepni natvrdo ,mohl sis skřípnout drát.Jestli to před tím chodilo ,závadu sis vyrobil.

mě se hodil do spánku podávák po půl ročním stání venku , pomohlo malé poklepání na jeho tělo a udělal o5 bzzzz

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

Ked dam cerpadlo rovno na baterku tak cerpadlo ide bez problemo bzuci o stosest

A meral som to aj na kabloch aby som vilucil steker tak 15cm od stekra a nic mrtve a predtym bez problemov islo

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno (upraveno)

dozadu moc kabelů nejde ,něco je skříplé a nevede nebo postří a nevede.

bude to v místě okolí montáže demontáže ,roh plechu ,podsedák ...pohýbej si s tím .Na to nemusíš být elektrikář. A můžeš si na tom udělat i spínač ,pak ti s tím nikdo neodjede.

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

Poisty su vsetky OK ako aj v motorovom priesroje aj pod pristrojovkou aj take dvojrelatko funguje dal som ho do xsari ta ide pohode zo xsari som ho dal do 306 a nejde v peugeoto nejde ani peugeotacke ani citroen dvoj relatko na zopinani cerpadla aj ten postni ventil co vyskoci pri naraze aj ten je dobry

Ale ked dam kluc do polohy 2 tak cerpadlo nehuci ale ked startujem tak uz zacalo podavat hadam nastarujem idem to zlozit a dam vediet ale predtym podavalo aj v druhej polohe ked bol kluc ale iba nejake 2s

Edit: ako islo cerpadlo pocas startovania tak auto naskocilo a po naslednom zhasnuty a opetovnom startovani uz ide vsetko ako ma

Odpojil som stekre na lavom prednom nosniku prestrikal a naspet pozapajal a cerpadlo uz ide normalne a ja tam nemam od spodu dekle tak je dost mozne ze sa mi tam dostala voda a nejak to nechcelo pustat prud ale po prestriekani uz ukazuje normalne prud 12v na kabloch pre cerpadlo

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno

mě to podává taky na II polohu cca sekundu -zavrčí zhasne ,pak startuju..takže tam jak píšeš nejde štˇáva  včas.

Spínačka je ok..?

Odesláno

len ked som dal cerpadlo z novym plavakom do nadrze a isiel som startovat tak cerpadlo nehucalo a auto nenastartovalo ale uz viem kde je problem zajtra odfotim a dam fotku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...