vasekwalenta Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 tp link tl-wr740n ja cinknu za chvilku Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 U nás dávají jen jednu IP adresu (veřejnou nebo neveřejnou - podle toho, co platíš). A další routování je problém zákazníka. Citovat
vasekwalenta Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 to peta mlzvil jsem s moto a pry jsi mi posilal soukromou zparavu ohledne nastaveni...ale nic mi neprislo... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 Peťa, možná jsi to neposílal Ty, někdo mě volala a říkal to že Vaškovi psal, tak promiň pokud jsi to nebyl ty. Jinak, u nás to dělají tak že dají svůj router a dolů z antény pouští už jenom vnitřní adresy. Takže uživatel nemůže měnit nastavení jiné než na klientských zařízeních. A jakmile do toho zapojí router s vlastním rozsahem tak se občas stává problém. Ale u Vaška to bude asi jak píšeš ty. Takže v čem je problém? Citovat
vasekwalenta Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 takze kanal zmenen na 7 a brachuv zatim nechan na 11,podle insideru je signal v zelenem...hodnoty jsou u me na hlavnim routru cca -50db a u brachy -62db...je to ok?nebo mam cekat problem?a jeste pro me jake hodnoty jsou nejlepsi??? Citovat
vasekwalenta Odesláno 12. leden 2015 Autor Odesláno 12. leden 2015 tak vcera vecer snad ok jen maly dotaz jeste ne insideru vidim pripojene rutru a souseduv...jsou tam napsane jako tp link ale muj hlavni tam nevidim je tam prazdne pole...je to v poradku?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.