Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Zdravim mistni Peugeotisty smile.gifMam problem a mym starickem 306 1.9 diesel bez turba rok asi 1994. Jezdi porad super ma najeto 150 000 km. Uz delsi dobu se mi stava, ze napriklad pri podrazovani z 5 na 4 stupen nez stacim pustit spojku rozsviti se stop a motor nebezi. Nekdy si jen vsimnu jak to problikne pri razeni. Ale kdyz zustanu nohou na spojce tak motor nebezi. Uz se to tahne delsi do u co jse mi to stalo prvne. Ale jelikoz se to projevovalo tak 1x za 2 mesice, nevenoval jsem tomu moc pozornosti. Ovsem v posledni dobe se to stava casteji. Na volnobeh bezi jak hodinky a stava se to jen pro razeni z 5 na 4 stupen a uz se mi to stalo u z 4 na 3 stupen. Napada vas neco, cim by to mohlo byt ? Jinak fakt slape jak hodinky. Jelikoz je to starsi rocnik, tak nejaka vetsi oprava uz nehrozi. Moc dekuji za rady, omluvte diakritiku - psáno z mobilu.

• 1 month later...
Posted

Ahoj lidicky mam podobny problem jak pise kolega, ale motor me vypina pri razeni ze 4 na 5 a mam 1,6 benzin 307. Nevite nekdo cim to muze byt. Vypinani se zatim projevuje jen obcas.