Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem se startem v chlednejsim pocasi, starter musi dele tocit nez auto chytne... Behem jizdy zadny problem, teple starty bez problemu... Na minulym aute mi padala nafta a problem vypadal podobne... Mozne priciny? Diky

Odesláno

Dělá mi to to samý posledních 5 let. Když je pod nulou tak déle točí než chytne, čím větší zima tím dýl točí, než chytne. Může to být i startérem, který točí pomaleji. Myslím, že něco podobnýho se řešilo v sekci 407.

Odesláno

Jeste na dia zadna chyba, ale nevim jestli by to vubec neco napsalo... Rano zkusim jestli nespadla nafta, to mi delalo na 407, vymena tesneni na pal filtru a bylo po problemu

Odesláno

Napumpovat balonkem jsem zatím nezkoušel, vzhledem k tomu, že mi to dělá od začátku co auto mám a vždy to chytne tak jsem to moc nezkoumal. Na diagnostice jsem byl nedávno kvůli něčemu jinýmu a žádná chyba tam nebyla.

Odesláno (upraveno)

A není to normální, prostě když je zima tak to hůř chytá.

Mel jsem uz tento motor ale 100KW a normalni to neni

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Neviem presne kde má dvojliter žhaviče, ale na dva dvojke sú zozadu a tam to je pekne na p....

Moto ja som mal síce iba tri diesely, ale cez zimu mi všetky chytali na brnk, iba 807 sa ku koncu zopsula a nechytala na brnk ani keď bolo +.

Odesláno

Mě se to chovalo podobně, když už byla slabší baterka. Prostě to točilo 2 až 3 vteřiny a pak to chytlo. Ale v zimně, v létě to chytlo hned.

Odesláno

Mal som všetky žhaviče v prdeli A chytalo to na brnk. Vymenil som ich a je to úplne to isté. Dva dvojka používa žhaviče pred štartom až pod -10.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...