Nick406 Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Ahoj takže předem všem pěkný svátky... a ted bych měl jednu otázku začala mě občas viditelně vibrovat řadící páka když mám zařazenou dvojku dále taky při pětce ale to pouze když dám na ní ruku a s tím se přenáší mírné vibrace i do pedálu zejména plynu...a taky jsem si všiml že když podřadím ze čtyřky na trojku tak po puštění spojky páka cukne a navíc auto mě přijde v tomto momentu i o něco línější...takže když jedu na pětku 80 a přidávám plyn tak to jde ztuha a s tím vibruje páka a má to takový divný dunivý zvuk. Ovšem udělá to po pěti nastartování tak 3X takže odjedu od domu OK pak odjíždím třeba z obchodu a začne to dělat dojedu zase někam pak odjedu a třeba už zase nic jako by takoby to mělo svoje nálady a pokaždý po nastartování to jede úplně jinak. Tak mě napadá uložení táhla silentblok apod..máte s tím někdo zkušenost???Díky PEUGEOT 406 1.8 16V Citovat
myšut Odesláno 27. prosinec 2014 Odesláno 27. prosinec 2014 to nemá nálady,to je tepelná roztažnost toho ,co to způsobuje . Na kanál s tím a montpákou zkoušej ,kde to začíná.Od zavěšení motoru,převodovky ,uložení ke krytům nad laufy . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.