Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Je tu někdo s bydlištěm v německu?

Recommended Posts

Odesláno

Na německým ebay jsem narazil na hifi zesilovač, kterej už dlouho hledám. Prodejce bohužel zasílá pouze ve vnitrozemí Německa a na můj dotaz mi tuhle volbu bohužel potvrdil.

Tonoucí se stébla chytá a tak mě napadlo, jestli náhodou někdo nemá adresu v Německu, kam by se to dalo zaslat. Jak to dostat ke mě by se už pak snad nějak vyřešilo. Je to krkolomný, šance je malá, ale pro klid svědomí, že jsem pro to udělal maximum, to zkouším :)

Odesláno (upraveno)

Bydliště ne, ale adresu bych měl... ;-) Pobýval jsem tam a takhle jsme si s kolegou nechávali taky něco posílat nejen z E-Baye a chodilo nám to v pohodě.

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno

Mám zasílací adresu v Německu - jezdím si tam věci vyzvednout cca 1x za měsíc. A pak ti to můžu nechat v Praze, případně přeposlat po ČR.

Jestli máš zájem, tak mi písni na e-mail, nebo do SZ, ale bůhví, kdy se tu objevim (toto je druhý příspěvek od novýho fóra), takže ten e-mail je víc sichr.

maudr zavináč seznam tečka cz  :papa

Odesláno

nene, dekuju, aukci na zesík jsem včera vyhrál, němec mi už poslal identifikační údaje a číslo konta, takže po obdržení platby posílá na adresu kterou mi Edison dal, tímto mu moc děkuju :papa

Odesláno

Mám zasílací adresu v Německu - jezdím si tam věci vyzvednout cca 1x za měsíc. A pak ti to můžu nechat v Praze, případně přeposlat po ČR.

Jestli máš zájem, tak mi písni na e-mail, nebo do SZ, ale bůhví, kdy se tu objevim (toto je druhý příspěvek od novýho fóra), takže ten e-mail je víc sichr.

maudr zavináč seznam tečka cz  :papa

a já bych tě zneužít k tomuto mohl?
Odesláno

nene, dekuju, aukci na zesík jsem včera vyhrál, němec mi už poslal identifikační údaje a číslo konta, takže po obdržení platby posílá na adresu kterou mi Edison dal, tímto mu moc děkuju :papa

Co si pěknýho vydražil? Nějakou starou kvalitku?

Odesláno

a já bych tě zneužít k tomuto mohl?

Yo, písni mejla ... písnu ti podrobnosti a adresu. Počítej, jenom, že tam pojedu tak za třeba 3 neděle ... záleží, jak na to spěcháš ... 

Odesláno

Co si pěknýho vydražil? Nějakou starou kvalitku?

Jojo, Denon AVC-A1D, uz se na nej moc tesim. Doma uz jeden AVC-A1 mam, tohle je o jednu generaci novejsi model A1D. Mam rad tyhle stary zesiky a AVC má krasne měkkej zvuk, je proste TOP třída ;)   Však ono spotřeba v maximu 700W mluvi sama za sebe :D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...