Ducatista Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Na německým ebay jsem narazil na hifi zesilovač, kterej už dlouho hledám. Prodejce bohužel zasílá pouze ve vnitrozemí Německa a na můj dotaz mi tuhle volbu bohužel potvrdil. Tonoucí se stébla chytá a tak mě napadlo, jestli náhodou někdo nemá adresu v Německu, kam by se to dalo zaslat. Jak to dostat ke mě by se už pak snad nějak vyřešilo. Je to krkolomný, šance je malá, ale pro klid svědomí, že jsem pro to udělal maximum, to zkouším Citovat
Edison Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 (upraveno) Bydliště ne, ale adresu bych měl... ;-) Pobýval jsem tam a takhle jsme si s kolegou nechávali taky něco posílat nejen z E-Baye a chodilo nám to v pohodě. Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem Edison Citovat
Ducatista Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 A jak to funguje? máš tam někoho kdo to pak přepošle do ČR nebo jak? Citovat
Neon Odesláno 27. prosinec 2014 Odesláno 27. prosinec 2014 Mám zasílací adresu v Německu - jezdím si tam věci vyzvednout cca 1x za měsíc. A pak ti to můžu nechat v Praze, případně přeposlat po ČR. Jestli máš zájem, tak mi písni na e-mail, nebo do SZ, ale bůhví, kdy se tu objevim (toto je druhý příspěvek od novýho fóra), takže ten e-mail je víc sichr. maudr zavináč seznam tečka cz Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2014 Autor Odesláno 27. prosinec 2014 nene, dekuju, aukci na zesík jsem včera vyhrál, němec mi už poslal identifikační údaje a číslo konta, takže po obdržení platby posílá na adresu kterou mi Edison dal, tímto mu moc děkuju Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2015 Odesláno 2. leden 2015 Mám zasílací adresu v Německu - jezdím si tam věci vyzvednout cca 1x za měsíc. A pak ti to můžu nechat v Praze, případně přeposlat po ČR. Jestli máš zájem, tak mi písni na e-mail, nebo do SZ, ale bůhví, kdy se tu objevim (toto je druhý příspěvek od novýho fóra), takže ten e-mail je víc sichr. maudr zavináč seznam tečka cz a já bych tě zneužít k tomuto mohl? Citovat
Milan+ Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 nene, dekuju, aukci na zesík jsem včera vyhrál, němec mi už poslal identifikační údaje a číslo konta, takže po obdržení platby posílá na adresu kterou mi Edison dal, tímto mu moc děkuju Co si pěknýho vydražil? Nějakou starou kvalitku? Citovat
Neon Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 a já bych tě zneužít k tomuto mohl? Yo, písni mejla ... písnu ti podrobnosti a adresu. Počítej, jenom, že tam pojedu tak za třeba 3 neděle ... záleží, jak na to spěcháš ... Citovat
Ducatista Odesláno 5. leden 2015 Autor Odesláno 5. leden 2015 Co si pěknýho vydražil? Nějakou starou kvalitku? Jojo, Denon AVC-A1D, uz se na nej moc tesim. Doma uz jeden AVC-A1 mam, tohle je o jednu generaci novejsi model A1D. Mam rad tyhle stary zesiky a AVC má krasne měkkej zvuk, je proste TOP třída Však ono spotřeba v maximu 700W mluvi sama za sebe Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Ještě jednou moc děkuji Edisonovi a také Péťovi! Vše je doma a naprostém pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.