Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben 2015 Odesláno 6. duben 2015 neni to nektera z pojistek na baterii ? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. duben 2015 Odesláno 6. duben 2015 Je to ta malá žlutá pojistkovka vlevo v palubce. Pozici pojistky si ale musíš najít. Ta co je na obrázku to není. Citovat
PetrPM Odesláno 19. leden 2022 Odesláno 19. leden 2022 (upraveno) Zdravím chtěl jsem se zeptat měnil jsem sedačky z manuálu na elektrické s vyhříváním takže musím přidat kabeláž napájení do toho černého 5 pinového konektoru, mam ji už připravenou a zakončenou vlevo pod volantem u pojistek a teď by mě zajmalo co kde mam napojit ? Jsou tam 2 tenké drátky a 3 hrubší tak jestli můžete někdo poslat nějaké schéma zapojeni ? přikládám foto VIN KOD AUTA : VF36DRHRH21407205 Upraveno 19. leden 2022 uživatelem PetrPM Citovat
pavelu96 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 @PetrPM Tím, že vložíš stejný příspěvek do jiného vlákna ve stejné sekci si moc nepomůžeš. Porušuješ tím pravidlo č.2 https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.