Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co dali ?:o

BTW : naps. Hnidopich : Preji hodne stesti. Jinak jsem zkousel zjistit, jak s vibracemi bojuji v mem servisu. Odpoved byla : \"Dynamicke vyvazeni\", takze znovu nic.

Chtel jsem pomoct.

:myslimTakže zase nic.:myslim

[upravil dne 31/10/05 Bohumil]

Odesláno

2Bohumil: zapomnel jsem napsat, ze to nebyla prvni H. odpoved.

Takze : zvedli predek auta, dotlacili k tomu takovy vozicek, oznacili carkou pneu, gumove kolo na vozicku roztocilo pneu na ose, snimac nasnimal hodnoty, mechanik nalepil zavazicka - a bylo to - teda jeste to udelal na druhem kole.:super

Odesláno

Chlapi , nedelate ze me vol....:o:o:o:o

Vim, ze Lamancha s vibracemi uz dlouho bojuje a nenapadlo me, ze jeste nezkusil \"Dynamicke vyvazovani\" :myslim, proto jsem napsal : \"Takze nic .....\"

Jinak bych k tomu jeste dodal, ze vsechna kola musi byt vyvazeny s nulovou toleranci !!!

Ja kola nechavam dynamicky vyvazovat pri kazde vymene pneumatik z letnich na zimni a naopak.

[upravil dne 3.11.05 Hnidopich]

Odesláno

ja si snad kvuli vam kousek zavazi odloupnu, aby jste meli co sledovat

2Hnid: to nechavas \"dynamicky\"vyvazovat vsechny kola ? neni to zbytecne ?

[upravil dne 3/11/05 lamancha]

Odesláno

Zbytecne ? Je to otazka kolik kilometru a po jakych silnicich najede? :myslim Kolem nas je hrozny tankodrom a netrpi je peugeoti.

Vyvazeni neni az tak nakladna zalezitost, ale vzdycky je to otazka, kteri \"umelci\" a na cem vyvazuji. Ja zatim, musim zaklepat, nemam problem.

P307 je, podle me, povedene auto a skoro ve smes vsechny problemi jsou blbosti.

Zatim za bezmala 4 roky me jeste nenechala ve stychu. :cool:

Kdyz ctu ruzny recenzenty, jak hazeji na PSA spinu a pak jdu a zkusim konkurenci, nestacim se divit. :D

Kolega ma \"Koktavku\" TDI a musim rict, zlatej \"Jean\". Takhle problemovy auto jsem uz dlouho nevidel.

Mimochodem, vite ze VW koncern konci z PD a jde do Common Rail ?

Odesláno

2Hnidopich:

ja bych taky nemenil za jine auto, ale jak jsem uz psal \"tyhle\" male problemy me u ne zrovna levneho auta stvou. Jen doufam, ze jsem proste mel smulu na kus a ostatnim se problemy vyhnou - ale nepopres, ze s prepinacem pod volantem, setrvacnikem , vibracema se potyka spousta lidi - pravda je , ze jezdit se s tim ovsem da, to jo :aut

Odesláno

Každý auto má něco, ale nesmí toho být moc. Nepřepínejte rychle blinkry z jedný krajní polohy do druhý, nejezděte rychlejc než stovkou, .......:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Na aute jsem resil tyto zavady:

1) Prepinac blinkru (uz dva roky mam pokoj)

- v ramci garance

2) Vrzani drzaku stabilizatoru (taky dva roky pokoj)

- v ramci garance

Nechci se distancovat od ostatnich, kteri problemi maji, ale chci ostatnim posmevackum ukazat, ze ta P307 ma i svoje klady a ze nekdo s ni muze byt i spokojenej. ;)

Problem se vzdy da odstranit, pokud se vi jak. Pokud skutecna naprava stoji radove stokoruny, tak ,podle me, to neni problem, ale rekneme neprijemnost.

Hlavni nedostatek Peugeotu stoji v kvalite servisu. Pokud automechanik temer po dvou letech nedokaze urcit a po sleze odstranit notoricky znamy problem s drzakem stabilizatoru, tak je to smutne a vrha to stin nejen na jeho schopnosti, ale i na celou automobilku.

Odesláno

wow.. som kupoval ojazdenu 307 tento tyzden a s vibraciami a packou na blinker mam tiez problemy... s to som si myslel, ze to je nejaky problem jediny svojho druhu a ze to spravi geometria a vyvazenie, pripadne vymena tej packy...

Este som sa ktomu nedostal, ale udivuje ma, ze ma rovnake problemy kazda druha 307 :myslim

Kua... kde su casy ked so starou 309 pocas 9 rokov nebol ziadny problem, okrem vymeny naplni a deraveho chladica :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...