myšut Odesláno 22. prosinec 2014 Odesláno 22. prosinec 2014 (upraveno) kus od kusu ,i to jsem od něj zaslechl běžně využívám 2-3 a úplně nejčastěj mezi nima,ale to je kvůli váze auta ,že je to krapet těžší o 2-3 metráky a pár dalších věcí ,a některé úseky nesvědčí zadku ,mám tu 1 žel. přejezd kde mi občas bouchne pístnice v 80ti ... . Upraveno 22. prosinec 2014 uživatelem myšut Citovat
F.I.K Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) Taky sem se setkal s tim, že byly ostatní polohy tvrdý jak šutr ( u obyčejný). Těch 32 metrů je verze aktviva nebo ne? I kdyby byla, tak mi to vážně přijde dost a nevidim důvod proč tam něco takového z čeho dříve nebo později budou vznikat problémy cpát, když je možnost udělat to pro požadovaný účel jednodužší cestou. Neber to jako že bych tenhle systém nějak hanil, vážně se mi to dost líbí, kor ta aktiva, která je podle mě dost propracovaná. Ale cpát to na jiný auto kde ta hydraulika nikdy nebyla je prostě blbost. Upraveno 23. prosinec 2014 uživatelem F.I.K Citovat
myšut Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 záleží na pánovi ,jak se k tomu postaví těch skromných 32 m je bohužel holohydro ,bez přepadů ,pez pavouka...celý auto plus mínus separe 405X4 co jsem viděl ,než jsem to kuchl je teda o dooost míŇ Citovat
F.I.K Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 No jo, jenže 405x4 to má jen na zadku ne? Když už, tak bych použil kompletní hotový systém. Citovat
F.I.K Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Hééj. HonzoXM co je špatnýho na tom, že sem napsal, že se mi to BXkolíbilo na sprintu? Citovat
spoky Odesláno 26. prosinec 2014 Autor Odesláno 26. prosinec 2014 Jak F.I.K napísal že pochybune že K prestavbe na hydro príde. Určite by som robil len perovanie bez bŕzd A riadenia to by som nehal napokojiale je tam toľko proti že.tie pre sa stratia. Ako Cena dobre aj tá robota sa dá. Ale stretne má debilko policajt A som bez technicaku. Pochybujem že ak si to prestavam sám stk dostanem. I keď to sa dá vybaviť ale báť sa že prídem o techmicak A problémy stým spojené asi nestojí za tú rpvotu A cenu. Skor je to teda o tom full Air po veľkom rozmyslani ktorý sa dá kúpiť aj S certifikátmi A hovadinami. A prispôsobenie je ľahšie. Alebo sa nato vykaslem úplne dám celé auto nižšie s normal podvozkom A odpustim si niektoré prechody cez elektrickove koľaje A retardery A garaze nákupných centier. Za krásu sa platí no :-D každopádne veľmi pekne ďakujem za príspevky dosťpomohli. A snáď pomôžu aj iným :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.