Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem jel do města a všiml jsem si, že je volant nějaký tuhý při zatáčení. Mám p106, rv. 2001. Nikdy mi to neudělalo ale dneska to fakt šlo nějak těžko zatáčet, ale myslim si že spíš při jízdě, na místě to zatáčí tak nějak normálně. Při hledání na googlu jsem četl něco i o pojistce nějaký, která by to mohla dělat. Nemáte někdo nějaký nápad?

Odesláno

posilovač mám, já ho ještě nikdy neměnil, auto mám 2 roky a zatím žádný problém, gumy by měli být taky vpohodě, ale odpoledne to zkontroluju. Když stojím na místě tak s tím jde točit si myslim normálně jako vždy, já nevim, třeba mi jen hrabe v kebuli a je to normální ale mě se prostě zdá že při jízdě je to nějaký tužší a s ničim takovým jsem se za ty 2 roky ještě nesetkal, tak nevím :D Jinak když točím s kolama když auto stojí tak servo jakoby "vrčí" a to dělalo vždy takže by to mělo fungovat, prostě při zatočení je slyšet trošku servo ale žádný kravál nebo tak něco to nedělá

Odesláno (upraveno)

Třeba mi přes noc zeslábly ruce, nebo já fakt nevím, ale opravdu mi to přijde tuhý :D

A za předpokladu např. jedné podhuštěné přední gumy (pravá přední se mi zdá trošku měkčí) se to může projevovat?

Upraveno uživatelem virten
Odesláno

tuhy olej v servu - taky mi to po ranu prijde takove ztuhle

Ale mě to ještě nikdy neudělalo, nebo aspoň si to nepamatuju, a to ani když mrzlo atd. A ani po ujetí 12km se to nezlepšilo

Odesláno

tak to vyměň ,stojí to pár korun,mě kdysi zbyl z LR 110 ,červený ,tak jsem ho tam dal a neřešil dalších 140 tis km

vytoč kola do max rejdu ,jestli si to pískne při nastarovaném

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...