Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Péťa: Já myslím, že netřeba, kdejakej číňan umí to samý vyrobit za třetinu. Je dostatek lidí, kteří jsou ochotni zaplatit za logo s okousaným jabkem, ale s optimalizovaným softem. Platit to samý, za nápis Samsung a mít uvnitř "robota s lidskými vlastnostmi" - rozuměj "líný a pomalý" - to mi přijde dost zbytečný ;)

Odesláno

morepower: ale je to 7", co jsi linknul? Jo dát dvanáct za Samsung je fakt úlet, je úplně šumák, jestli to je tablet :aut

:D :D :D pobavilo, jinak proti samsungu nic nemám, já tomu moc nerozumim :cool:

Odesláno (upraveno)

Já proti Samsungu taky nic nemám, jen mi přijde prodávat Hyundai za cenu Mercedesu trochu ulítlé. HTC a Sony už na to pomalu přicházejí, tak uvidíme, kdy to dojde Samsungu..

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno (upraveno)

No jediným, u koho se ještě platí za logo je Apple. Každopádně symbióza HW a SW je příkladná, takže nepotřebuje ještě více a více procesorů s více a více jádry, aby se vůbec rozjelo pár mizerných aplikací na OS zadarmo (hahaha) a člověk si musí dávat bacha, aby mu to při telefonování nevypálilo díru do kebule. Tenhle scestný a úchylný trend už spoustu lidí ignoruje a ono brzy dojde i na Samsung (na leckteré už došlo - HTC, Sony).

Chápu, že všichni výrobci android bastlů vzlížejí k Applu jako k modle, ale Apple je symbióza, věci tam dávají smysl. I když mě se to třeba nelíbí. No a vůbec se jim nelíbí nějaké WP10, prostě OS který umožní slušně provozovat nové aplikace i na 5let starých telefonech? Kterej výrobce by to chtěl, že? To snad ani sám Microsoft. Bohužel WP vypadají všude stejně (navíc z vývoje WP10 mám pocit, že MS prostě ani ještě úplně nevím, kam má systém dojít a hlavně JAK bude vypadat), že by si do něj udělal UI výrobce nebo dokonce uživatel, to prostě androiďáci neskousnou (ač u apple to nevadí, ale tam aspoň vědí, jak jejich OS má vypadat). Tak vznikne kvanta splašků šitých horkou jehlou a sbastlených dohromady (podobně jakou OS, na který jsou postavený). No aspoň je to zadara (to si všichni myslí - zajímavý, že na ceně telefonů to není vidět ;) )

Já se prostě dnešnímu trhu mobilních telefonů a tabletů směju. A trochu se modlím, aby jej neopustil i Microsoft (poslední dobou jeho mobilní OS hodně vyzrál a jeho potenciál je obrovský, pokud to nezazdí - obvyklý problém), kope si hrob tím, že chce vypadat jak rezavej robot, kterej umí spustit všechno, co ti ostatní (a ještě to poběží líp, než na domovský platformě). Asi moc nechápu, co tím chce MS získat? No nic :xvul

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Takže apple je ten mercedes, jestli sem to pochopil dobře. Mě současný mobily s dotykovou obrazovkou vadí, protože když jsem ho nejvíc potřeboval, tak byl v prdeli. Chtěl jsem přejít na mobil, kterej má čudlíky, ale umí i něco víc než jen volat a sms a takovej sem prostě nemohl sehnat, už se skoro nedělaj a jediný varianty jsou buď tupý krabičky pro seniory, nebo odolný gumoplastový závaží s 0,5Mpix foťákem a naprostou uživatelskou nesvobodou. Nakonec jsem skejsnul u Blacberry, která má kombinaci tlačítek a dotykovýho displeje a spoustu opravdu dobrejch vychytávek. Není dokonalej a má svý velký mouchy, ale zatím je nejblíž mým požadavkům. Uvidíme co nový nokie. Podle tý 222 by moh bejt nastolenej další novej nebo aspoň boční proud pro lidi jako já.

:xvul

Odesláno

No já vím, že mercedes to není, každopádně je to prostě jiné, než když někdo naplácá hromadu toho "nejvýkonnějšího" hardware a nahraje do toho OS zadara s dobastleným UI, řekne si za to neskutečný prachy, a myslí si, že mu to lidi budou kupovat co 6-9měsíců? To je fakt úchylný.

Já dotykovku používám dlouho, ještě se stylusama, foťák v mobilu mě nikdy moc nebral (i když poslední půlrok se občas najde foťák v mobilu, jehož výtvor není k blití), většinou mě zajímala funkční synchronizace, přehlednost, práce s kalendáři, mailovými účty + pár aplikací, které jsem potřeboval k životu. Dnes už si v nejhorší řeknu synovi a on doladí moje potřeby ve vlastní aplikaci... Jsou však aplikace, kde by napsání vlastní bylo trochu kontraproduktivní.

:xvul

Odesláno

No tak já ten foťák nemám místo normálního foťáku, ale jako nouzovku, když je někde kolize, nebo potřebuju vyfotit číslo mašiny, přípravek apod... na tohle v klidu stačí 5Mpix, ale třeba 2Mpix jsou prostě málo. 

Dotykáč je asi ok, ale nesmíš mít ruce od krve, to pak fakt nezavoláš... Ideální je ta kombinace, co má BB, ale zase jsou tam jiný debility.

Odesláno

co je HF? Jinak dobře se o nějakym voice call mluví, když sedíš v teple u compu  :D  Běžně to nikdo moc nepoužívá (ten co jo, má kliku), a v některejch situacích to prostě v tom telefonu nenajdeš a nevymyslíš, těžko se to popisuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...