shark734 Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Zdravím páni, mám k dispozícii vyššie spomenutý regloskop a neviem nikde nájsť aká je predpísaná vzdialenosť od auta. Manuál som na nete hľadal, no neúspešne. Nevie niekto? ďakujem Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 V podstatě jde o to, že regloskop kontroluje úhel světel, a nikoli pokles na určité vzdálenosti. Proto vzdálenost není kritická. Citovat
shark734 Odesláno 20. listopad 2014 Autor Odesláno 20. listopad 2014 Ten subor som nasiel a je tam dost velke rozmedzie vzdialenosti, ale diky. Mam znizene auto, predok viac a v tom rozmedzi vzdialenosti mi to robi velky rozdiel. Cez STK som s tym presiel, len jedno svetlo mi akoby kleslo a chcem to poladit. Citovat
P607Olda Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 Jedno světlo kleslo = proč? je potřeba najít příčinu. Špatně vložená žárovka, špatné upevnění světlometu, vada v naklápění. Dá se to dobře poštelovat od oka. Postavíš se proti zdi a podíváš, kam svítí to dobré a druhé našteluješ stejně. Citovat
shark734 Odesláno 20. listopad 2014 Autor Odesláno 20. listopad 2014 bola povolená šošovka od otrasov asi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.