Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim, 

bohuzel muj partner 2.0HDi rv 03 mel mensi nehodu. Pujcil si ho bratr a nedobrzdil. O to ted nejde.

Davam ho cely do kupy, jelikoz jsem tam dost uz nastrkal aby byl v technicky dobrem stavu. 

Takze ted davam do kupy predek.

Mam skoro vsechno krom chladice klimy. 

Ale zjisitl jsem, ze nadobka na servo je praskla a lehce prolina olej. Ta nadobka se asi neda vymenit ze? Musi se urcite cele servo co?

Nemate s tim nekdo zkusenosti? S jakym dalsim typem to je podobne? Nebo mam smulu a opravdu jedine nove?

Origo cislo dilu cerpadla by melo byt:  4007LT

Nasel jsem tyto nove nahrady: http://www.heureka.cz/exit/wrc-autodily-cz/1423189192/?z=5&p=1

Nebo toto: http://www.nahradnidily1.cz/autodily/hydraulicke-cerpadlo-rizeni-trw-vymenny-dil-tr-jpr825/865343/

Nevim jaky je mezi nima rozdil. 

Dokazete nekdo poradit? Nebo nemate nekdo to cerpadlo spatne? Ze bych odkoupil nadobku?

Dekuji.

post-4378-0-93365000-1416155425_thumb.jp

Upraveno uživatelem Knightey-
Odesláno

Lepeni me taky napadlo ale vzhledem k tomu, ze chci jet tim zase do Chorvatska, tak tomu moc neverim...

Za pouzite chteji cca 1700,- Kc. To uz bych ho asi prohodik cele a tohle si nechal do zasoby...

Bych pptreboval sehnat negunkcni s OK nadobkou ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak kdyby nekoho zajimalo, jak tohle dopadlo. 

Za pouzite chteji 1500 - 1800,- kc. A tim, ze nikdy clovek nevi, jestli je OK ci ne. A vetsinou kdyz se ptam, z jakeho auta a proc. Tak z bouraneho. Coz muze byt uplne stejny problem. Coz se mi riskovat opravdu nechce. 

Jeste jsem nasel starsi inzerat, kde prodava samostatnou nadobku za 900,- Kc. To uz neni tak zle.

I tak to je dost. Navic komplet nove servo se da koupit za 3300,- s tim, ze stare Vam zustane. 

Jinak se s tim da vycurat. Da se koupit nova nadobka na Peugeot 206 1.6HDi. Ktera dle fotek vypada uplne stejne. Cena krasnych 500,- Kc. 

http://www.auto-francie.cz/zbozi/68547/NADOBKA-SERVORIZENI-206-2-0-HDI.htm  

Odesláno

Tak dnes prohozeno a pasuje to. Nadobka vysla nova s postou na 550,- Kc. Pak nahodim foto. 

Snad tohle nekomu taky potom popripadne pomuze. Rovnou jsem i vymenil komplet olej v servorizeni. 

Kdyby nekoho zajimalo co tam patri, tak je to TOTAL FUIDE AT42. Vejte se tam toho komplet 1,3 litru. 

Jinak kvuli nadobce musi dolu remen a cele servo ven. Nejde to prohodit na aute. Tak s tim jenom musi clovek pocitat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...