Knightey- Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 (upraveno) Zdravim, bohuzel muj partner 2.0HDi rv 03 mel mensi nehodu. Pujcil si ho bratr a nedobrzdil. O to ted nejde. Davam ho cely do kupy, jelikoz jsem tam dost uz nastrkal aby byl v technicky dobrem stavu. Takze ted davam do kupy predek. Mam skoro vsechno krom chladice klimy. Ale zjisitl jsem, ze nadobka na servo je praskla a lehce prolina olej. Ta nadobka se asi neda vymenit ze? Musi se urcite cele servo co? Nemate s tim nekdo zkusenosti? S jakym dalsim typem to je podobne? Nebo mam smulu a opravdu jedine nove? Origo cislo dilu cerpadla by melo byt: 4007LT Nasel jsem tyto nove nahrady: http://www.heureka.cz/exit/wrc-autodily-cz/1423189192/?z=5&p=1 Nebo toto: http://www.nahradnidily1.cz/autodily/hydraulicke-cerpadlo-rizeni-trw-vymenny-dil-tr-jpr825/865343/ Nevim jaky je mezi nima rozdil. Dokazete nekdo poradit? Nebo nemate nekdo to cerpadlo spatne? Ze bych odkoupil nadobku? Dekuji. Upraveno 16. listopad 2014 uživatelem Knightey- Citovat
Roman 1173 Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 Pohledej na netu ,, repase servočerpadla" Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 pokud to nejde koupit zvlášt, tak vrakoviště , kupovat servočerpadlo za 3 litry kvůli kousku plastu je hovadina Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 blbej napad ale co kvalitni 2 slozkove lepidlo ??si pamatuju ze deda kdysi lepil nadrz na benzin na Tera-Vari Citovat
Knightey- Odesláno 16. listopad 2014 Autor Odesláno 16. listopad 2014 Lepeni me taky napadlo ale vzhledem k tomu, ze chci jet tim zase do Chorvatska, tak tomu moc neverim... Za pouzite chteji cca 1700,- Kc. To uz bych ho asi prohodik cele a tohle si nechal do zasoby... Bych pptreboval sehnat negunkcni s OK nadobkou Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 osobně bych to nelepil, nevěřím tomu Citovat
Knightey- Odesláno 16. listopad 2014 Autor Odesláno 16. listopad 2014 Prave ze je taky ne. Navic tam je vysoka teplota pri provozu ve meste. Takze takze jedine jinou. Citovat
Knightey- Odesláno 1. prosinec 2014 Autor Odesláno 1. prosinec 2014 Tak kdyby nekoho zajimalo, jak tohle dopadlo. Za pouzite chteji 1500 - 1800,- kc. A tim, ze nikdy clovek nevi, jestli je OK ci ne. A vetsinou kdyz se ptam, z jakeho auta a proc. Tak z bouraneho. Coz muze byt uplne stejny problem. Coz se mi riskovat opravdu nechce. Jeste jsem nasel starsi inzerat, kde prodava samostatnou nadobku za 900,- Kc. To uz neni tak zle. I tak to je dost. Navic komplet nove servo se da koupit za 3300,- s tim, ze stare Vam zustane. Jinak se s tim da vycurat. Da se koupit nova nadobka na Peugeot 206 1.6HDi. Ktera dle fotek vypada uplne stejne. Cena krasnych 500,- Kc. http://www.auto-francie.cz/zbozi/68547/NADOBKA-SERVORIZENI-206-2-0-HDI.htm Citovat
Knightey- Odesláno 6. prosinec 2014 Autor Odesláno 6. prosinec 2014 Tak dnes prohozeno a pasuje to. Nadobka vysla nova s postou na 550,- Kc. Pak nahodim foto. Snad tohle nekomu taky potom popripadne pomuze. Rovnou jsem i vymenil komplet olej v servorizeni. Kdyby nekoho zajimalo co tam patri, tak je to TOTAL FUIDE AT42. Vejte se tam toho komplet 1,3 litru. Jinak kvuli nadobce musi dolu remen a cele servo ven. Nejde to prohodit na aute. Tak s tim jenom musi clovek pocitat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.