Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

při noční jízdě jsem si všimnul, že se jakoby třepou xenony. Je to hodně viditelné na dopravních značkách. V servisu mi řekli, že je to normální. Mi to teda moc normální nepříjde. Nemáte někdo zkušenosti?

Odesláno (upraveno)

Taky se mi třepali. Ono se netřepou, ale blikaji - odchází výbojky. Měl jsem to samé na 807. Zkus dát jiný výbojky a uvidíš.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Auto má najeto 65.000 km, tak snad výbojky nebudou tak rychle "rozbité" V servisu mi řekli, že je to normální, že se tím nemám nijak trápit. Údajně naklápěcí mechanizmus stále vyrovnává světla, podle terénu. Tak jsem to nějak pochopil :) Avšak si myslím, že to není nerovností terénu, ale jakoby byly špatně uchyceny a třebou se za jízdy. Asi zkusím jiný servis, dokud je auto v záruce.

Upraveno uživatelem klakson23
Odesláno

Nevím jak složitý je u 508 vyměnit výbojku, ale s tvrzením že je to normální bych se nespokojil. 

Právě proto že to máš v záruce bych prudil ať aspoň ty výbojky zkusej vyměnit. A když by nebyla ochota u nich, zkusil bych to sám. Znovu řikám u mý 807 výměna výbojek pomohla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...