klakson23 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Zdravím, při noční jízdě jsem si všimnul, že se jakoby třepou xenony. Je to hodně viditelné na dopravních značkách. V servisu mi řekli, že je to normální. Mi to teda moc normální nepříjde. Nemáte někdo zkušenosti? Citovat
Agrafik Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Nebude to normální. Nemá se tam co třepat jako u žárovky, pokud není problém jinde. Citovat
Návštěvník Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 (upraveno) Taky se mi třepali. Ono se netřepou, ale blikaji - odchází výbojky. Měl jsem to samé na 807. Zkus dát jiný výbojky a uvidíš. Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem Návštěvník Citovat
veldik Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Ja si skôr myslím, že je to vôľa v mechanizme natáčania svetlometov. Robí to od novoty. Citovat
klakson23 Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 (upraveno) Auto má najeto 65.000 km, tak snad výbojky nebudou tak rychle "rozbité" V servisu mi řekli, že je to normální, že se tím nemám nijak trápit. Údajně naklápěcí mechanizmus stále vyrovnává světla, podle terénu. Tak jsem to nějak pochopil Avšak si myslím, že to není nerovností terénu, ale jakoby byly špatně uchyceny a třebou se za jízdy. Asi zkusím jiný servis, dokud je auto v záruce. Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem klakson23 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Nevím jak složitý je u 508 vyměnit výbojku, ale s tvrzením že je to normální bych se nespokojil. Právě proto že to máš v záruce bych prudil ať aspoň ty výbojky zkusej vyměnit. A když by nebyla ochota u nich, zkusil bych to sám. Znovu řikám u mý 807 výměna výbojek pomohla. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 18. listopad 2014 Odesláno 18. listopad 2014 Tiez sa mi chveju svetla hlavne pri prejazde nerovnosti... hlasil som to v servise ale povedali ze to je normalne, ze ten mechanizmus ma urcitu volu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.