Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mitsubishi Lancer 2.0DiD - Zkušenosti?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

auto už mám 4 roky a řekl jsem si, že už je čas vyměnit stroj. Jelikož jsem velký fanda rally a vždy jsem toužil mít své EVO, tak bych si chtěl pořídit "alespoň" Lancera. Chtěl jsem se tu zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s motorem 2.0 DiD? Dost silně o tom uvažuji a čtu na to auto  jako takové jen kladné recenze. Jelikož je motor od VW, tak dá se to spotřebou srovnat třeba s českou "bájnou" Octavií? Vaše zkušenosti s 2.0TDI-PD? S tímto motorem jsem se nesetkal, až s novějším 2.0TDI-CR a s tím se mi jezdí velice dobře a umí i v superbu jezdit s hodně dobrou spotřebou, ale prý jsou to celkem nesrovnatelné motory, tak nevím.

Ptal jsem se na nějakém Mitsubishi klubu, ale moc členů tam asi nechodí, tak odezva nic moc.

Odesláno

Jezdil jsem s tim sluzebne ale co si vybavuju urcite spotřeba nebyla pod 6 ale jezdilo se stim hezký. Jen proste ty vybavy jsou hrozne. Vlastne jen klima :-)

Odesláno

Díky za reakci :) Říká se, že nejlepší auto je služební, tak jde taky o to, jak si s ním jezdil. Ale asi to nebude žádnej zázrak ta spotřeba. Výbavu extra neřeším. Jako chtěl bych všechny okna v elektrice a klimu, ale spokojím se s el. předníma oknama a klimou :D Vyhřivany sedačky, el. zrcátka, dešťový senzor nebo podobny voloviny nejsou třeba :)

Odesláno

Jestli Tě zajímá spotřeba, tak koukni na spritmonitor.de Je tam dostatečně vělký počet aut pro nějaké statistické závěry, mně zatím vždy seděla průměrná spotřeba z XY uživatelů daného auta s mojí dlouhodobou průměrnou spotřebou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...