FiFa_cze Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Ahojte, auto už mám 4 roky a řekl jsem si, že už je čas vyměnit stroj. Jelikož jsem velký fanda rally a vždy jsem toužil mít své EVO, tak bych si chtěl pořídit "alespoň" Lancera. Chtěl jsem se tu zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s motorem 2.0 DiD? Dost silně o tom uvažuji a čtu na to auto jako takové jen kladné recenze. Jelikož je motor od VW, tak dá se to spotřebou srovnat třeba s českou "bájnou" Octavií? Vaše zkušenosti s 2.0TDI-PD? S tímto motorem jsem se nesetkal, až s novějším 2.0TDI-CR a s tím se mi jezdí velice dobře a umí i v superbu jezdit s hodně dobrou spotřebou, ale prý jsou to celkem nesrovnatelné motory, tak nevím. Ptal jsem se na nějakém Mitsubishi klubu, ale moc členů tam asi nechodí, tak odezva nic moc. Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Evo v naftě dobrý,TOS me pobavil.....kup radso oktávu servis bude asi o dost levnější... Citovat
FiFa_cze Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Já tu nemluvím o evu v naftě, ale o Lanceru v naftě A oktávu si kvůli ceně servisu určitě kupovat nehodlám Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Jezdil jsem s tim sluzebne ale co si vybavuju urcite spotřeba nebyla pod 6 ale jezdilo se stim hezký. Jen proste ty vybavy jsou hrozne. Vlastne jen klima :-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Ale z rozumu bych si to nekoupil. Nd jsou vklidu, ale servisy to je bida. Citovat
FiFa_cze Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Díky za reakci Říká se, že nejlepší auto je služební, tak jde taky o to, jak si s ním jezdil. Ale asi to nebude žádnej zázrak ta spotřeba. Výbavu extra neřeším. Jako chtěl bych všechny okna v elektrice a klimu, ale spokojím se s el. předníma oknama a klimou Vyhřivany sedačky, el. zrcátka, dešťový senzor nebo podobny voloviny nejsou třeba Citovat
PAJA106 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Jestli Tě zajímá spotřeba, tak koukni na spritmonitor.de Je tam dostatečně vělký počet aut pro nějaké statistické závěry, mně zatím vždy seděla průměrná spotřeba z XY uživatelů daného auta s mojí dlouhodobou průměrnou spotřebou. Citovat
FiFa_cze Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Díky, věděl jsem, že nějakej takovej web je, ale nemohl jsem ho najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.