Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto hlási defekt hoci nemám senzory.

Recommended Posts

Odesláno

Už som mal asi dlho kľud s autom tak dnes mi dalo bonbónik. Mám obuté letné gumy bez senzorov. Dnes po naštartovaní červená hláška stop defekt. Doteraz bolo všetko v poriadku, správalo sa to ako malo - len píplo po cca 30 km, že tlak nemonitorovaný. Nepomáha ani opakované naštartovanie. Nevie niekto čo s tým?

Odesláno

Zaujímavý nápad. Aký to má dosah? Senzory mám asi 20m od auta. Po minulé roky som mal senzory na kolesách. Tohto roku som dal disky striekať a senzory som už nedal. Miesto nich mám skryté ventily. Čiže zodpovedalo by to skutočnosti lenže ich mám mimo diskov už pol roka a tiež tá vzdialenosť.

Odesláno

20m je opravdu daleko. Mě se jednou stalo, že jsem vezl kola se senzory na vleku za autem a nahlásilo mi to právě nízký tlak v pneu. V každém případě být tebou, pokud senzory nepoužíváš, nechal bych je na diagnostice deaktivovat a budeš mít pokoj.

Odesláno

Na to som myslel. Len  mám obavy aby to nebola predzvesť niečoho vážnejšieho. Posledné dni tu máme vlhko hmlu a tak. Či mi niečo nenavlhlo.

Pri opakovanom aktivovaní bude stačiť obyčajná diagnostika, bude treba zadávať nejaké kódy zo senzorov? Alebo len to zapnem a pôvodné údaje o senzoroch tam už budú?

Odesláno

Pokud to bude provedeno správně, tak je můžeš opětovně na dia aktivovat bez zadávání jakýchkoli kódů. Musíš to ale dělat na origo dia, ne na nějaké univerzální.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...