Marky Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Už som mal asi dlho kľud s autom tak dnes mi dalo bonbónik. Mám obuté letné gumy bez senzorov. Dnes po naštartovaní červená hláška stop defekt. Doteraz bolo všetko v poriadku, správalo sa to ako malo - len píplo po cca 30 km, že tlak nemonitorovaný. Nepomáha ani opakované naštartovanie. Nevie niekto čo s tým? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Nemáš někde poblíž auta uložená kola (letní) se senzory? Citovat
Marky Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Zaujímavý nápad. Aký to má dosah? Senzory mám asi 20m od auta. Po minulé roky som mal senzory na kolesách. Tohto roku som dal disky striekať a senzory som už nedal. Miesto nich mám skryté ventily. Čiže zodpovedalo by to skutočnosti lenže ich mám mimo diskov už pol roka a tiež tá vzdialenosť. Citovat
Laďa Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Nemá ne to vliv. Já mam kola uložené v garáži asi 40 cm od předku auta a nenačítá mi je. Auto se vždy chová stejně. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 20m je opravdu daleko. Mě se jednou stalo, že jsem vezl kola se senzory na vleku za autem a nahlásilo mi to právě nízký tlak v pneu. V každém případě být tebou, pokud senzory nepoužíváš, nechal bych je na diagnostice deaktivovat a budeš mít pokoj. Citovat
Marky Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Na to som myslel. Len mám obavy aby to nebola predzvesť niečoho vážnejšieho. Posledné dni tu máme vlhko hmlu a tak. Či mi niečo nenavlhlo. Pri opakovanom aktivovaní bude stačiť obyčajná diagnostika, bude treba zadávať nejaké kódy zo senzorov? Alebo len to zapnem a pôvodné údaje o senzoroch tam už budú? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Pokud to bude provedeno správně, tak je můžeš opětovně na dia aktivovat bez zadávání jakýchkoli kódů. Musíš to ale dělat na origo dia, ne na nějaké univerzální. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 odkial si? ak si blizko BA, dobehni, zadarmo ti to kuknem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.