oddie Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 (upraveno) Jestli se takový tragéd živí "už 7 let jako mechanik", a přitom z něj je schopno vypadnout takhle debilní téma, už se vůbec nedivím stížnostem zákazníků na tristní úroveň servisů. Takže začneme popořádku. Již v prvním svém dotazu uvádíš nesmyslný blábol o tom, že cituji "by se ještě mohli odlehčit písty a ojnice." JÁ se ptám na to, jakým způsobem to hodláš udělat, zvláště když blábolíš o tom, že dotyčný nemá ani na provoz blbýho dvoulitru. Na tuto jasnou otázku nejsi nejen schopný odpovědět, ale nyní se ještě debilně ptáš mě, jak to udělat. Toto byla má jedna jasná otázka, na kterou jsi nedokázal odpovědět. Předtím jsi nedokázal odpovědět ani na otázku, co má být ono "něco", co si myslíš, že získáš napatláním jiné převodovky při stejném výkonu motoru, či pokusem o nesmyslné patlání jiného sání. Jestli tyhle bláboly dokáže produkovat "mechanik", a ještě k tomu ani nedokáže říct, co od toho vlastně čeká, jiné označení než tragéd pro něj opravdu neexistuje. Upraveno 12. listopad 2014 uživatelem oddie
Guest Džůny Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 (upraveno) Hej, káámo, tož úplně normálně odlehčit přece. Prostě je vytáhni z motoru a vem to šmirglem tam kde to bude vypadat jakože je tam tého matroše zbytečně moc. Místo šroubů pak dej Herkules, ušetříš další váhu. Těsnění pod hlavu taky můžeš vyhodit, stejně furt jenom teče a musí se měnit, takhle se ušetří prachy a další váha, prdni tam silikon a bude. Pak udělej ďuru do kapoty (další úspora váhy) a místo svodů a výfuku dej trubku přímo od motoru hore koko*om, dle mých výpočtů ušetříš tak průměrně 12,538123498 Kg a přidá to tak 25-80 kW bo tam nebude katalyzátor. Kouřová clona bude užitečný bonus v případě že by tě v husto-ghettokáře zastavily švestky. No a taky budeš mít pak lepčí přístup k nainštalování ňákého tého turba, můžeš vzít třeba z náklaďáku, čím větčí tím lepčí. Pak můžeš naynštalovat i blowjob ventil, to dělá prý dobré pšouk. Kde ještě co odlehčit už mě ale včíl nenapadá, šlo by se ještě zbavit startéru a předělat si to na kličku nebo tak, invenci se meze nekladou. Jo a že děláš mechanika a přitom se tady ptáš na takové hovadiny, to bych radši vůbec nepsal. Protože dneska je dle mých zkušeností 95% "servisů" plných debilů kteří za celou svoji praxi pravděpodobně HLAVOU nemysleli ani pět minut v kuse. Dobré mechaniky (Morava) znám všehovšudy 3-4, a nebýt jich, tak to slovo používám asi stejně jako používám slovo "politik". Domysli si. Upraveno 12. listopad 2014 uživatelem Džůny
Guest StibTo Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Pak můžeš naynštalovat i blowjob ventil, LOL !!!! :D
Kakamil205 Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 No jo frajírci co spolkli všechnu vědomost,netušil jsem že někdo může být až tak drzý,promiňte tedy,že neumim všechno O odlehčování jsem jen četl,že se to dělá,ale samozřejmě to není otázka pár hodin,ale nejsou k tomu speciální nástroje.Ubírat by se mělo rovnoměrně a váha by se měla shodovat u všech pístů na tisícinu gramu zda byly informace správné.Dál už všechno nevim. Oddie,pěkně si mě nasral ty vole,víš vážně úplný hovno o mě a co dělam a umim.To že neumim postavit motor,nic ještě neznamená a za sedm let jsem se ještě ke všemu nedostal.Ale věděl jsem,že to nemam vytahovat,že se toho chytneš.A od tebe jsem taky ještě nic pořádně nic neslyšel,tak kdo je tady za trotla.Co teda děláš ty a umíš a dokázals?doufám,že se z toho aspoň posadim na prdel :D
vladosr Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 tak nam napis v com si doma , aby sme sa mohli dopracovat k info ....v com plavame zas my....
punkac Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Pokud se tohle tykalo me tak: Za prve jsem ti jasne napsal ze to neni pro me :-) Za druhe sem se sam oznacil za totalniho lajka kterej o tom nic nevi. A za treti jak muzes vedet jak mi spadla celist kdyz sem ti psal ze ON tu trubku nechce? Nic proti ale aspon to uprav na pravou miru A pokud se to me netykalo tak se omlouvam za reakci Nebylo, nejsi jediný, kdo u mě kdy poptával trubku na výfuk
oddie Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Tak ubohej matlák se nám nas*al. To jsou věci. Na copak ses nas*al, ubohej matláku, na to, jak ses tu odkopal, že nemáš ani ty úplně nejzákladnější znalosti o tom, jak funguje motor, a přitom si hraješ na "mechanika"? Tohle jsou znalosti, které se ti mechanici mají naučit už na učňáku, pokud jsi vůbec nějaký absolvoval, zatím vypadáš úrovní znalostí maximálně na nedoučeného dlaždiče a ne někoho, kdo má opravovat auta. Tohle není žádná "všechna vědomost", blbej smrade, to je ten úplně nejzákladnější základ, který nemáš a na který se tu tak debilně ptáš, ačkoliv i průměrný vyučenec by na takto základní otázky měl být schopen ODPOVÍDAT, a ne je klást. Pokud je někdo natolik dementní, že se to nejen nedokázal naučit ve škole, ale ani si ty základy pak doplnit později, ačkoliv jsou učební materiály k tomu běžně dostupné, je to jen a pouze JEHO chyba. Přesně kvůli takto dementním matlákům doporučuju lidem, aby se radši naučili dělat si servis sami. MECHANIKA NEDĚLÁ TO, JESTLI UMÍ TOČIT KLÍČEM. Dementní matlák, co sice umí točit klíčem, ale nemá ani nejzákladnější ponětí, PROČ se co jak dělá je přesně tou katastrofou dnešních servisů. Je mi skutečně líto těch lidí, kteří jsou na "služby" podobných matláků odkázaní.
Guest StibTo Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 oddie zmírni ten slovník prosím kdo má pak číst ty ukřivděná hlášení moderátorům ..
oddie Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 OK, sorry, už nebudu reagovat, stejně už bylo řečeno vše.
elton Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 oddie zmírni ten slovník prosím kdo má pak číst ty ukřivděná hlášení moderátorům .. Zacituj nám nějakou křivdu prosím
Kakamil205 Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 oddie:ty jsi řekl všechno? nevěřim,vždyť ty jsi tím určitě posedlej doteď stejně nevím co teda vůbec děláš,jak se dělaj písty apod..Jestli spíš nejsi matlák ty a nepíšeš mi z intru někde kde seš na střední Jinak už jsem samozřejmě dal výpověď v práci,došlo mi že to vážně nemůžu dělat,jsem vážně břídil,úplně jsi mi promluvil do duše,dík až se příště budu rozhodovat tak se ozvu tobě
Guest StibTo Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Zacituj nám nějakou křivdu prosím to bylo myšleno obecně oddie tady občas někoho zdravě namíchne a dotyčí nám pak ty příspěvky třeba nahlásí
Háček Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Džůny :D :d :D ... tak ten blowjob mě taktéž jako stibta dostal .... rád se pobavím na učet podniku, ale myslím že tu toho bylo už dost .. jináč kakamile nezáleží kolik let máš praxe ale kde tu praxi máš ... pokud máš 7let praxe třeba v pneuservisu tak tam je ti to houby platný
Guest StibTo Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Tak asi LOCK, zábavy bylo dosti a věřím, že strůjce vlákna tu asi chvíli neuvidíme. Díky zúčastněným za účast v debatě
Recommended Posts