xbata Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 zdravím, zakoupil jsem levný Bluetooth modul do OBD2 zásuvky a krom zkoušky co to umí, jsem si cvičně nechal načíst chyby a vylezlo mi P1351 - ovšem přiložený odkaz na vysvětlení nezobrazil nic, co by se týkalo Peugeotu ani autům příbuzným.. Chviličku jsem se pokoušel najít něco na googlu, ale informace jsou tak různorodé, že vím vlastně stený kuloví jako před tím.. kdo ví? Citovat
xbata Odesláno 10. listopad 2014 Autor Odesláno 10. listopad 2014 Já co jsem našel, tak to vypadá na žhaviče... ovšem auto startuje bez sebemenšího problému (vím, neni zima).. + jsem očekával u takhle "moderního" motoru, že by mi to nahlásil počítač.. nebo se aspoň rozsvítila kontrolka.. tak kdyby mi to mohl někdo odkývnout.. díkP.S. je to 407 - 2.0HDi - r. 07 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 (upraveno) chyba okruhu zhaveni ted kdyz vuz zhavit nemusi si ta diag asi chybu jen simuluje Upraveno 10. listopad 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
flacek Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Google P1351 - IDM Input Circuit Malfunction/ Ignition Coil Control Circuit High Voltag Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 ono kazda automobilka ma pod timto kodem uplne neco jineho http://www.obd-codes.com/p1351 Citovat
ferinko2 Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Peugeot SID 803/EDC16C3 - Pre/Post heating relay circuit. Relay not controlled and glow plugs supplied. Pre SID 803 a EDC16......relé žhavenia,alebo žhaviče Mne nefunguje ani jeden a motor naskočí vždy na šupu. Citovat
xbata Odesláno 10. listopad 2014 Autor Odesláno 10. listopad 2014 takže to nemám zatím řešit? má to vliv na motor? Já myslim, že pokud je nějaký žhavič vadný, tak možná jeden.. Auto chytá dobře a kontrolka žhavení (ráno) se rozsvítí a zhasne tak jak má.. tak si myslim, že by to neměl být problém..!(?) Citovat
vladosr Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 problem to nie je , kym nepridu riadne mrazi....... mozno by to viac trapilo ekologov...ked nejde dozhavovanie..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.