Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

mám problém s mojí 307mou a chtěl bych poprosit o radu.

Vše začalo na konci minule zimy když auto začalo padat do nouzového režimu a při chcipnuti motor ještě chvíli běžel, vypozoroval jsem že to dělá jen když je venku zima, co začalo být teplo tak problém zmizel a celý rok jsem jezdil bez problémů tudíž jsem to vypustil z hlavy ale nyní už to zase začalo jakmile jedu večer do práce auto padne po 10km do nouzaku, ráno nastartuji dojedu domu, chcípnu a nastartuji a vše ok, nouzak ani kontrolka. Nyní se zatím nestává že by motor běžel ještě po chcipnuti ale mám dojem že s mrazy to přijde.

Nyní co stim, může to být regulátor tlaku paliva? Tankuji jen na OMV. V létě byl dělán olej a všechny filtry. Mechanik říkal že u palivového bylo pár mikropilin ale prý se stim u tehle motoru setkává často. Teď večer jsem ještě koukl zběžně na motor a trochu je to tam "oblemtany" od něčeho hned vedle vstriku v pravo(nevím co to je) zítra hodim fotku.

Zatím díky všem NutT

Odesláno (upraveno)

Přikládám foto a prosím někoho aby mi prozradil co je zakroužkováno na fotce. Díky

post-33238-0-11011400-1415305385_thumb.j

Upraveno uživatelem NutT
  • O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

čus lidi, nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem. Nemohl by mi někdo napsat číslo dílu regulátoru tlaku paliva podle VIN? VF33HRHRH84934976

edit: já to napsal do špatné diskuse, ale snad nevadí

Upraveno uživatelem balon

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...