NutT Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 Zdravim všechny, mám problém s mojí 307mou a chtěl bych poprosit o radu. Vše začalo na konci minule zimy když auto začalo padat do nouzového režimu a při chcipnuti motor ještě chvíli běžel, vypozoroval jsem že to dělá jen když je venku zima, co začalo být teplo tak problém zmizel a celý rok jsem jezdil bez problémů tudíž jsem to vypustil z hlavy ale nyní už to zase začalo jakmile jedu večer do práce auto padne po 10km do nouzaku, ráno nastartuji dojedu domu, chcípnu a nastartuji a vše ok, nouzak ani kontrolka. Nyní se zatím nestává že by motor běžel ještě po chcipnuti ale mám dojem že s mrazy to přijde. Nyní co stim, může to být regulátor tlaku paliva? Tankuji jen na OMV. V létě byl dělán olej a všechny filtry. Mechanik říkal že u palivového bylo pár mikropilin ale prý se stim u tehle motoru setkává často. Teď večer jsem ještě koukl zběžně na motor a trochu je to tam "oblemtany" od něčeho hned vedle vstriku v pravo(nevím co to je) zítra hodim fotku. Zatím díky všem NutT Citovat
NutT Odesláno 6. listopad 2014 Autor Odesláno 6. listopad 2014 (upraveno) Přikládám foto a prosím někoho aby mi prozradil co je zakroužkováno na fotce. Díky Upraveno 6. listopad 2014 uživatelem NutT Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Přívěra sání při otevření EGR. Tou to vskutku není. Citovat
balon Odesláno 12. prosinec 2017 Odesláno 12. prosinec 2017 (upraveno) čus lidi, nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem. Nemohl by mi někdo napsat číslo dílu regulátoru tlaku paliva podle VIN? VF33HRHRH84934976 edit: já to napsal do špatné diskuse, ale snad nevadí Upraveno 12. prosinec 2017 uživatelem balon Citovat
jarokare Odesláno 12. prosinec 2017 Odesláno 12. prosinec 2017 @balon 1933 39 REGULÁTOR TLAKU NAFTY Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.