Tony Stark Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 přemo máš nainstalováno toto aktualizace ANG8 ? Citovat
Tony Stark Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 a aktualizace by měla obsahovat fix na tu fičuru s USB, po nainstalování máš provést factory reset, vypnout řežim ladění usb a hlavně vypnout USB OTG mělo by to být někde jako Settings/storage a tak dále někde v mobilu musí být možnost změnit jak se bude telefon jevit po připojení (MTP, USB Storage, režim foťák, atd ...) Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Jako.myslis aktualizaci sw android? Jestli ma.byt po tom hard reset tak to prdim..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 Nevim uplně přesně v čem máš problem, ale pokud počitač nevidí telefon jako disk tak je to systemem, Verze Android KIT KAT ma podporu USB MASS STORAGE zrušenou, proč to google udělal to netušim. Na disky telefonu přistupuju buď přes MTP a mam plugin do Total com. a nebo přes Wifi přes aplikace FTP server a přes TC. Někde psali že se USB Mass storage dá zapnout, ale zatim jsem to nezkoumal. Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Supr Rado.....to sem.chtel.slyset... jde mi o to jestli je to hromadna chyba nebo jem moje.... Ano pc nevidi tel.jako disky...... Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Ale do s4 sem po 4.3. Stahl 4.4. Ale tam to jde v poho...s4 s 4.4. Pc vidi ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 zajimavý. jinak tady je nějaká ta utilitka - http://www.androidmarket.cz/aplikace/xda-usb-mass-storage-pro-vybrana-zarizeni-od-samsungu/ Tak jsem to vyzkoušel, napiše chybu paměťové karty a pak se mi podaří přepnout na Mass storage, počitač vidí nasledně telefon jako CD Rom, takže je to na prd. Nefunguje S3 Neo i9301 Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Tak jen pro rootnute pristroje..... me to nejde.....stahl sem to ale error Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 no jo, já bez rootu ani ránu, nemohl bych zalohovat komplet telefon Citovat
Přema Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Takže to nebudu řešit....prostě to tak má být...... Citovat
dusan2 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Mne to funguje v pohode. Nic som nenastavoval proste ho pripojim cez USB a v pocitaci sa ukaze. Citovat
Přema Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 Tak mám asi jen já takovýto problém........ ale to to jediný problém a už sem to přestal řešit.... i když mi to malinko vrtá hlavou,.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.