Ajap Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Ahoj, Potřebuju udělat STK na 308 někde, kde tomu rozumějí. Potřebuju udělat STK a vyřešit lehké "něco mezi boucháním a vrzáním" od PP kola, tak abych zabil dvě mouchy jednou ranou. Můj mechoš při výměně kol na nic nepřišel, s tchánem jsme včera vlezli pod auto a vše vypadá pevně jako skála, tak třeba oni na třesadlech něco najdou... Navíc na letních 17" mně to teď ke konci sezóny táhlo pod plynem doprava (ale jsou trochu nerovnoměrně sjeté). Teď po přezutí na nové zimní 15" Goodyeary pod plynem doleva. V pátek jsem jel ke tchánovi a koukám, že po prohnání 150+ po dálnici jede auto najednou, jak když střelí. Ale naprosto. Tak by mě zajímalo, jestli si třeba ty gumy sedly - dle mechanika mají tak měké bočnice, že je musel nastřelovat vzduchovým dělem. Nebo je načatej třeba zadní silentblok na rameni, jak mně tu jednou kdosi radil posledně (už jsem to tu jednou řešil)... Nicméně zpět k hlavní otázce - má někdo zkušenost s STK v Brně-Líšni? Vychází mně časově nejlíp. Příadně ještě Slatina, nebo někde kolem, od narození druhého dítěte bych potřeboval, aby měly dny 30 hodin, tak bych to chtěl zvládnout ideálně během polední pauzy v práci. Díky moc. Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Já jezdím pravidelně do Jiříkovic, dělá tam kamarád. Od Slatiny to není tak daleko. Citovat
johannka Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Za mě slatina vždy bez problému. Citovat
Ajap Odesláno 4. listopad 2014 Autor Odesláno 4. listopad 2014 Tak si odpovím sám - STK v Líšni jednoznačně doporučuju. Čekal jsem snad 5 minut než změří emise autu přede mnou, pak už se šlo na věc. Všechno klapalo jako na drátkách, auto prohlédnuto pečlivě, ale bez hnidopišství. Technik byl vyloženě příjemný, při práci mně vše vysvětloval a ukazoval, auto několikrát pochválil. Prošlo bez ztráty kytičky. Celková cena 1080Kč. Příště tam jedu zase. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.