Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307CC: dálkový start motoru, předehřátí, rozmražení auta...

Recommended Posts

Odesláno

ph56: pokud sis teda stavěl ty vlastní zesilovače atd., proč si tedy něco tak primitivního jako dálkový start nenavrhneš a nepostavíš sám? Vždyť ten zesilovač byl na stavbu horší, aby rozumně fungoval...

Odesláno (upraveno)

Ty  jseš jelimánek, podívej se ještě jednou a polopatě, na rozdíl od tebe umím dodělat do auta dálkovej start, nějaký schéma nepotřebuju, apropo když umíš postavit koncák 2x200W tak umíš i 2x 300W a určitě uděláš i nějakej ten dálkovej start

Spíše to vypadá, že jsi od poloviny 90. let stavěl 1x zesilovač s 2x200watt a stavíš ho doteď

Do huby si sereš, jen co je pravda, naštěstí sám a dokonce ti u toho nikdo nemusí asistovat :D.... Jo diskuzní forum není o tom, že ti každej vybéka všechno, víme?

nejsem tvůj milý brach s humanitním oborem. Tak a víme, kdy si chodil na základku Hurááá, text Lambády se přepisoval někdy kolem roku 1989 takže Touré Kunda a Shalom s tebou

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno

ph56: pokud sis teda stavěl ty vlastní zesilovače atd., proč si tedy něco tak primitivního jako dálkový start nenavrhneš a nepostavíš sám? Vždyť ten zesilovač byl na stavbu horší, aby rozumně fungoval...

Prosimtě, jak se tim zesákem tak chlubí, tak to vypadá, že s bídou postavil jeden z nějakýho schematu v AmáRu od Dudka a po zbytek života je to jeho modla :D

Odesláno

Co to je za dotaz, "proč si to nepostavíš sám"? Protože se mi nechce? Protože do prdele práce chci mít v autě dálkovej start a ne se zabejvat tím odkud se bere tohle nebo ono rušení a proč tohleto a proč támhleto. Těžký pochopit pro člověka co nikdy nic nenavrhoval.

Chtěl jsem vědět jestli někdo doporučí nějou spolehlivou komerčně dostupnou krabku, je to státní tajemství tak ať si ho Přéma hezky drží v šuplíku, je to sice směšný ale je to jeho právo. 

Debata o hovně hoši, naprosto, díky vám.

Odesláno

Jo jo, my jsme tu nikdy nikdo nic nenavrhoval... O stránku zpátky se ohrnuješ nad tím, jak si to radši namontuješ sám, že to přeci nebudeš nikomu platit, teď se ti najednou "nechce", ty ses fakt poved.

Odesláno

jo četl, ale neuvádíš co to je za výrobek abych si mohl něco nastudovat :) já stejně z Liberce do Krnova kvůli tomu nepojedu, když si to budu montovat udělám si to sám...

Oddie lžeš. 

Psal jsem že nepojedu z Liberce do Krnova kvůli úkonu montáže (která stojí jářku 1000-1500 abych 2500 projel v benzínu).

Pak jsem psal že se mi nechce zabejvat se vývojem vlastního řešení.

Je těžký pochopit rozdíl mezi "namontovat krabičku s deseti fousama" a "krabičku navrhnout oživit odzkoušet odladit a poté namontovat"? 

Buď jseš hloupej nebo schválně provokuješ

Odesláno

:-) stačilo, aby Přema napsal: "je to můj výrobek, kterej jsem vymyslel" fertik. Kdybych byl zákazník, taky budu chtít vidět a vědět co mi do auta montuje. Takhle ta debata celá vyznívá něco jako - budeš mít dálkovej start, ale neptej se jestli tam bude zavřenej trpajzlík, nebo jestli dostane tvoje stará od Přemy 200,- a bude to chodit startovat.

Nemám zájem o tenhle systém, ani nemám nic proti nikomu z diskutujících.

Odesláno

To už jsem navrhoval na první straně.

Přéma: díky za info. Jseš ochoten prodat samotný zařízení + schéma instalace?

Odesláno

...i kdyby ..... musel bych vidět elektroinstalaci u tebe v autě.....  ten tvůj přechodový model že máš can can ale starý model mi vrtá hlavou.....ono před a po face je jiná kabeláž.....ale to sem už psal

Odesláno

Jestli máš SEDRE můžu dát VIN a koukneš se do schémat. Nebo mi popiš přípojný body/signály a projdu to sám, SEDRE mám. Případně to okouknu v autě.

Odesláno

To vim zes myslel na bany, ale nevidim duvod. Ja ph docelachapu a premu taky, tim bych to ukoncil.

Ja mel koupenej do start nazev Mars 11 tusim za 1800,-, imobox 400 a třetí klic 500,-, v servise namontovali dle schema, tomu nerozumim tem caram a fertig. Mel jsem to i v can/van i v can/can.

Odesláno

Mě šlo jen o hranice slušného vyjadřování navíc ještě se zdejší specialitou CZxSK. Asi jsem už přecitlivělej a off topic :D Tak sorry.

Odesláno

Veverko, šlo alespoň dle osazenstva z vinárny U Chatzy jen o jedinné. O to, že se ph56 trošku chlubí jak montuje nějaké zesilovače a v elektronice se vyzná (toho šlechtí), aby z Přemy tahal schema, které on dát prostě nechce, pak to sklouzlo k osobním invektivám a bylo. Prostě to budí dojem, dej mi know-how, jsme přeci na foru.... Což je nejen dle mě špatně.

Za invektivy se já umím omluvit, tobě i všem, které to mohlo nadzvednot ze židle (Jsem beran, který si nenechá kálet na hlavu, slova jako jelimánek a milý brach zase točí do ruda mě, proti normálním SK členům opravdu nemám nic, jde jen o humor, blondýnky, černoši, arabové, homosexuálové, ajťáci, policajti nemají bohužel svoji národní doménu. Kdyby byla, klidně bych jí použil), proto tak činím nyní :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...