Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute Peugeotaci :)

Potreboval by som poradit, lebo som uz zufaly ...  Uz dlhu dobu mi bucha niekde nieco v prednej naprave a neviem na to prist ze co , vymenilo sa uz skoro vsetko a bucha to stale ...

Takze co sa menilo ...

Na jar : 2x cele ramena , 2x cap riadenia ...

Teraz v lete : 2x tycka riadenia ( spojovacka ) 2x tycka stabilizatora ... 

Asi rok dozadu sa menili loziska v hornom ulozeni tlmicov , takze tie budu OK, tak isto aj samotne ulozenie si myslim ze bude OK ...

A v com spociva problem ? 

Za normalnej jazdy v podstate nebucha nic  , bucha to hlavne ked idem pomalicky na jednotke a prejdem nejake nerovnosti , kamenista cesta, zly asfalt , atd ... 

Jedine co sa nemenilo su tie gumy na stabilizatore  ... http://www.pkrok.ival.pl/france/allegro/SAS0945805.JPG   ... Tie by to teoreticky sposobovat mohli , ze ano ?   Tie sa chystam este vymenit ...

Ale prisiel som potom na este jednu vec ... Ked auto stoji na mieste a trasiem volantom, tak tam nieco silno bucha, je to taky zelezny zvuk ...  Vyzera to ako vola v riadeni , v hrebeni ?   Nemoze to sposobovat aj to ? 

Co sposobuje toto buchanie vo videu ?  kedze vsetko uz je nove okrem tych gum a predpokladam ze to tie gumy nerobia ...

Diky 

ericc64  :)

Odesláno

Mám hodnou dobu velmi podobný problém a teď o víkendu se mi to začalo projevovat při projíždějí pravoúhlých zatáček nebo vracácích točených na levou stranu pod plynem. Včera jsem byl v servise a je to homokinetický kloub prý na levé straně, i když se mi zdá, že to jde z prava. :myslim Kuličky v něm nejsou už kulaté a mají po sobě plošky a tím pádem jsou volný. Když vypnu rádio a vezmu takovou zatáčku ostřeji, tak je slyšet, jak si to chroustá.

Odesláno

Už jsem to řešil taky, je to vůle v hřebenu řízení. Ten samý zvuk a při tom samém zacházení s volantem a hlavně to krásně jemně klepe při jízdě přes dlažební kostky (stačí jet fakt pomalinku).

Tady popisuji postup jak to zkontrolovat http://www.peugeot-club.com/topic/92943-up-307-zarucene-reseni-vibraci-pri-120km-h/page-2

A mohu ti naznačit, že bude-li to v tomto případě v tom řízení (v hřebeni) nechej to tak dokud se to komplet nerozsype, protože vyměnit to, nestojí pár kaček i kdybys to dělal sám, myslím cenu řízení.

Odesláno

ja by som povedal tiez ze to bude v hrebenovom riadeni... pravdepodobne sa opoptrebovala hrana na hrebeni a tym nastala tam vola ...

- co sa tyka kynetaku, tak to by pri stojacom aute takto neklepalo a pri takom malom otacani volantu

Odesláno

Diky chalani za pomoc ...

Ako som aj pisal, tiez mam podozrenie ze to bude prave vola v tom hrebeni, kedze je vsetko nove, nikde inde by chyba uz nebala byt ...

Tony :  Precital som si celu tu diskusiu , mne to nastastie netresie volantom  ani pri vysokej rychlosti , mozem ist bez problemov aj 180km/h a je to OK ... Jedine co pozorujem je, ze ked idem pomalicky na jednotke ( napr 10km/h )  cez kostky, dlazby, tak to klepe , cize presne ako si pisal ...

Skusim to este dotiahnut, ten 6- tihran, ak tam taky mam , ci to pomoze ... To ale az na jar, ide uz zima a valat sa mi pod autom uz nechce  :) Do servisu to davat nebudem ....   Ak to nepomoze, tak sa vykaslem na to  a vymenim cele riadenia az ked sa to rosype, ako si pisal :) 

maricek : Ved prave , to mi neslo do hlavy aby nieco taketo sposoboval ten stabilizator ... ked som aj pozeral tie gumy na nom, tak na oko vyzerali byt v poriadku ... Na jar ich ale este vymenim aj tak, pre istotu , stoja par € ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...