OndraAsus Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 problém je v tom, ze v tomto se nikdo nevyzna a dia nic neukaze a vždy mas pouze jeden pokus rano, ja to prochazim krok za krokem a uz jsem vyloucil hodne věci.., kdyby toto delali v servise, tak uz tam mam fakturu za pul mega a auto ve stejnem stave.... Citovat
Aluška Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Tohle se hledá hodně blbě, já jsem bohužel ''záhadu'' nikdy nevyřešila, prostě se s tím smiř , hlavně že nakonec vždycky nastartuješ, ne? Citovat
OndraAsus Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 bohužel nejsem ten typ co se s timhle smiri Citovat
Palldo77 Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 (upraveno) Lan taka úvaha, nebude to chyba RJ? Príde mi to ako keby sa čidlá a snímače bili madzi sebou. Ešte by som pozrel čidlo volnobežných otáčok. Vyčistil ho a pozrel zapojenie. Upraveno 2. listopad 2014 uživatelem Palldo77 Citovat
Aluška Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Já bych se s tím taky nesmířila, ale už bylo vyměněný všechno možný i nemožný a stejně to nepomohlo a cpát do auta desetitisíce nemělo smysl. Citovat
OndraAsus Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 Lan taka úvaha, nebude to chyba RJ? Príde mi to ako keby sa čidlá a snímače bili madzi sebou. Ešte by som pozrel čidlo volnobežných otáčok. Vyčistil ho a pozrel zapojenie. diky za typ, kde najdu to cidlo? Citovat
OndraAsus Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 hadam ze jsi myslel - snímač otáček vačkové hřídele nebo snímač otáček klikové hřídele, hmm? Citovat
Palldo77 Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Ano. Viem že sa to ťažko porovnáva. No s niečim podobným som sa stretol pri 1,6 benzín. No stačilo ten snímač očistiť a bol klud. Inak mi je ťa fakt ľúto, nieje nič horšie keď si nemôžeš dať s niečim rady. Nakoniec to bude dáka blbosť. Fakt som strašne zvedavý čo tomu je. Citovat
OndraAsus Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 kazdopadne jestli to nejak rozlousknu, tak vsem dam vedet... a diky za litost je duvodna Citovat
OndraAsus Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 (upraveno) dnes jsem vymontoval ten snimac vackove hridele - byl cisty a konektor taky bez znamky koroze, ten druhy snimac (klikovky) prohlidnu jak se dostanu na zvedak, je prej u remenice, nicmene jsem byl dnes v peugeotu ohledne jiného auta a ptal jsem se na ty cidla otáček. Tam mi rekli celkem jednoznacne, ze kdyby bylo nejake spatne, tak nenastartuju vůbec, zítra mi kamos bude merit ty zhavice, tak uvidíme..- rekl slepy)) jo a dnes novy poznatek, hned po startu jsem slapl na plyn na cca 2500ot. a cekal jsem co se stane..a ejhle, auto nezdechlo v otáčkách..,ale co z toho plyne si ted nedokazu predstavit Upraveno 3. listopad 2014 uživatelem OndraAsus Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 kdo ví vic nafty,vzduchu nebo nějaka klapka se otevřela Citovat
mira206 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 aa,tak to jsou první vlaštovky. Auto nezdechne v otáčkách.To je směr... Citovat
OndraAsus Odesláno 4. listopad 2014 Autor Odesláno 4. listopad 2014 ví někdo kde je škrtící klapka??hadam ze to nejsou ty dvě ovladane elmag. ventilem?? Citovat
OndraAsus Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 (upraveno) výsledky měření odporu žhavičů- v poloze měření ohmetru (200) byl výsledek u všech čtyrech 0,9 v poloze ohmetru (2k) byl výsledek 4 u všech čtyrech (nejsem si jist jestli to nebylo 0,4)))))) myslel jsem, že když na voltmetru dám v měření ohmetrů z polohy 200 na polohu 2k, že se mi akorát posune desetiná čárka, ale nesem elektrikář a vůbec nemám ponětí co to znamená, ale udělal jsem to jak jsi psal :-) (milanblatnica) Upraveno 11. listopad 2014 uživatelem OndraAsus Citovat
milanblatnica Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 K tomu meraniu:keď spojíš meracie hroty musí ti ohmmeter ukázať nulu.Častý problém u lacnejších multimetrov býva práve nepresnosť spôsobená väčšinou nekvalitným prepínačom rozsahu.Ak ti ukáže napr. 0,5,nameraný odpor v tvojom prípade by mal byť 0,9mínus0.5 čiže 0,4ohmu.Tým pádom máš žhaviče v poriadku.Teoreticky by mal byť žhavič iba dobrý,alebo prepálený(ako žiarovka),ale ako som už písal nameral som už aj žhavič s odporom 1 kohm.Trochu teórie:11voltov :0,4 ohmu =27.5ampéra(ohmov zákon).11voltov x 27,5 ampéra =302,5 watu(výkon žhaviča). Keď dosadíš do vzorca 1000 ohmov(1kohm) ,výkon bude iba 0,121 watu.To však nie je tvoj prípad. Citovat
OndraAsus Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 (upraveno) dnes jsem kontroloval dokonale podtlakove hadicky u obou elmag. ventilu, jelikož je při regeneraci malinko znat, ze auto cuka (neko by si ani nevsiml), ale mel jsem nato cas a sundal jsem ten elmag ventil vzadu i ten vepředu dole u altiku, nicmene hadicky všechny OK, ale řekl jsem si, jelikož jsou oba stejne, ze je prohodim co se stane (při další regeneraci)-jestli bude nejaky rozdil..,po namontovani zpet a nastartovani auto chytlo normalne-to je jasne, nic jsem necekal) ALE auto jsem zdechl a sel na 10 minut do garaze, pak jsem skocil do auta ze pojedu a auto po nastartovani zaclo vydavat jakesi kovove zvuky (jak kdyby zacal litat ve valci ulomeny ventil/strasny zvuk,uz jsem si rikal-A JE TO TADY)))))))))))) nicmene me napadlo zkusit odpojit konektor egru a zvuk hned prestal, po zapojeni to opet zacalo, ale uz tlumenej, odpojil jsem znovu-zas klid a pak po zapojeni to nejak postupne ustalo, byl to zvuk jak kdyby něco bylo v motoru, fakt ****, ale nedokazu si predtavit tu spojitost z egrem..... zahadou je i jiz v předchozích stranka zminovany mirne dunivy zvuk, který zni jak kdyby jste dali na 4takt skutra sportovni vzduch.filtr, ale 10x to ztisili, ale je tam, po odpojeni taky zmizi a při vonobehu po 300s bez plynu taky(dle schema se egr ma vypnout)-proto to prestane. Zvuk dokonce i prestane po odpojeni cidla tlaku v klapce(co je nahore u tech klapek, jsou tam dve (vzduch,tlak) - cidla jsem obe vymenil z koupene druhé klapky a bez zmeny, chova se to stejne i při studenem startu (zdechne po 3-4vterinach). Kazdopadne muj EGR po startu i bez pridani plynu je aktivovan (trubka zacina teplat a po 300 vteřinách se odpoji jak ma na volnobeh). Chcipani by se zdalo, ze muze způsobovat EGR, ale rikam, chodi krasne a je vycisteny) a testoval jsem i stud. start s odpojenym egrem a odpojenou podtlakovou hadickou na klapce (to znamena EGR zavreny a klapka otevrena) auto zdechlo uplne stejne jak když to bylo zapojene.........., a DIA nic neukazuje............. dávat to do peugeotu, tak uz ted dluzim milion, navíc by delali vse to co muzu udelat sam, nehlede nato, ze na první start musí byt podmínky (pod 10 stupu a pouze první start) - kolik dni by to testovali to nevim))))navíc ted je zas teplo a auto startuje normalne. aspoň vyresit to dunění a co v tom ted rachotilo.................................. SHITFUCKINGSITUACE)) Upraveno 12. listopad 2014 uživatelem OndraAsus Citovat
Palldo77 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Ak som to správne pochopil, tak EGR by mal fungovať tak, že sa otvara a zatvára nie na doraz ale iba tolko ako mu určí RJ. To, že ide otvoriť a zatvoriť na doraz. (Si myslím) Nemusí znamenať, že pracuje ako má. (môže sa zasekávať a neotvorí-zatvorí sa na tolko percent ako si žiada RJ) opravte ma ak sa mýlim. A to by vysvetlovalo to zdochnutie hneď po štarte. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 (upraveno) Neměl by se egr ventil nějak nastavit aspoň u seatu cordoby 2005 benzin ,sem to tak měl že se měl vyresetovat do puvodni polohy.A taky se nesmí ručně s klapkama hýbat já stim hybal a taky se to naklápělo jak mělo jenže už to bylo nastavene rozeštelovane a auto se taky dusilo a při rozjezdu i nereagoval plyn někdy nebo to prdělo do vyfuku Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.