tomikzlesa Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 Ahoj, Je možné přes dia nastavit automatické zamykání vozu ? nemyslím deadlocking při rozjezdu, ten mám zapnutý ale např. pokud odejdu a zapomenu ho zamknout....neco jako když ho odemknu a do 30s neotevřu žádné dveře..... pokud to jde a je potřeba VIN tak dodám, jen ho ted nevím... díky Citovat
Guest ph56 Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 (upraveno) U nekterejch verzi BSI to jde pri zaplym klicku aktivovat dlouhym podrzenim tlacitka zamku na pristrojovce. edit: aha jsem blbe cetl, tak nic Upraveno 2. říjen 2014 uživatelem ph56 Citovat
Pacho69 Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 Super věc, třeba když máš klíče v autě. To by mě potěšilo, kdyby se mi samo zamklo Citovat
vladosr Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 kup si ford a mas o problem viac..... http://www.youtube.com/watch?v=vmLmDoV8VJE#t=98 Citovat
shark734 Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 da sa to nastavit, tak, ze ked zavries vodicove dvere sa auto ihned zamkne a mozes mat aj kluce v spinacke...len teraz neviem ci som to skusal na starej alebo faceliftovej 307 Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 Keby si mal bezklucovy start a v tom autozamykanie po vzdialeni sa, nepoviem. Ale pokial vystupis z auta, kluc tam nechas, a sa ti zamkne, tak potom neviem co robit. Zbytocne problemy. Citovat
MrValicekNR Odesláno 4. říjen 2014 Odesláno 4. říjen 2014 Ja to tak mam... ze ked odomknem auto a nenastupim do neho tak sa mi zamkne... mam to tak od kúpy Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2014 Odesláno 4. říjen 2014 Ja to tak mam... ze ked odomknem auto a nenastupim do neho tak sa mi zamkne... mam to tak od kúpy to je bezna funkce, tady se lidi bavi o tom ze auto se zamkne kdyz od vozu odejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.