Almanil Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 V jakém směru je to průser a zajímá mě to Citovat
frenky Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 Zdar vsetkym.Ja pracujem aj zijem z rodinou v nemecku (düsseldorf) uz 3 roky rodinu tu mám 1 rok manzelka,1 dieta.Ked más otázky napis kludne.Príjemny den vsetkym. Citovat
oddie Odesláno 28. září 2014 Odesláno 28. září 2014 Almanil: to je značně nad rámec jednoho příspěvku. Dej si do googlu termín "Juvenile Justice", a máš co studovat. Co vlastně kde jaké úřady mohou a co případně i dělají, co jim stačí za podnět, popis konkrétních případů... Citovat
BV406 Odesláno 1. říjen 2014 Autor Odesláno 1. říjen 2014 koukam se to tady rozjelo... chlapi, ja to beru jako novy start, protoze se mi loni trochu otocil zivot o 360 stupnu v podstate i mou vinou, tajne to neni, proste jsem ukoncil dlouholety vztah a v podstate jsem ted v 35 letech znovu, bez niceho, s nulou na konte, na zacatku, takze to beru jako start do dalsi zivotni etapy :/... tady uz proste nemam co ztratit, respektive nic, co by me tady drzelo (krome nynejsi partnerky, ale to uz se poresi) a kdyz jsem pred par tydny dostal tuto nabidku od sveho nemeckeho partnera, tak jsem na to proste kyvl, naturou jsem kosmopolita a dokazu zit v podstate vsude... kolega potrebuje do firmy nekoho, koho leta zna a umi to co on potrebuje, budu pracovat na vyvoji ruznych modernich metod cisteni odpadnich vod a mame par projektu na vyuziti nasich specialnich chemikalii a postupu, takze zadny sadrokarton, zednicina nebo tak... oldovi a frenkymu dekuji za ty informace,ktere jsem potreboval, jeste se vam chlapi ozvu do zprav, diky moc zatim Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2014 Odesláno 2. říjen 2014 Taky přeji hodně štěstí a ať se ti daří Odesláno pomocí TapaTalk z S3 Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 V jakém směru je to průser a zajímá mě to Při čtení této zprávy jsem si vzpomněl na tuto diskuzi. Takže zhruba takto vypadá Juvenile Justice v praxi: http://zpravy.idnes.cz/stiznost-ceske-matky-na-odebrani-deti-v-norsku-soud-strasburk-pbg-/domaci.aspx?c=A141104_141523_domaci_skr Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Chvilku mi trvalo, než jsem dohledal obdobný případ, který si nakonec rodiče naštěstí vyřešili sami: http://lucieamaliesulovska.blog.idnes.cz/c/414093/Norske-urady-ukradly-Polakum-dite-Unesli-si-ho-zpatky.html Citovat
Almanil Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 To jsem si tak nějak přebral, jenom nejsem moc srozuměn s tím, jak je to jiné od jiných částí práva a fungování u nás. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.