Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar vsetkym.Ja pracujem aj zijem z rodinou v nemecku (düsseldorf) uz 3 roky rodinu tu mám 1 rok manzelka,1 dieta.Ked más otázky napis kludne.Príjemny den vsetkym.

Odesláno

Almanil: to je značně nad rámec jednoho příspěvku. Dej si do googlu termín "Juvenile Justice", a máš co studovat. Co vlastně kde jaké úřady mohou a co případně i dělají, co jim stačí za podnět, popis konkrétních případů... 

Odesláno

koukam se to tady rozjelo...

chlapi, ja to beru jako novy start, protoze se mi loni trochu otocil zivot o 360 stupnu v podstate i mou vinou, tajne to neni, proste jsem ukoncil dlouholety vztah a v podstate jsem ted v 35 letech znovu, bez niceho, s nulou na konte, na zacatku, takze to beru jako start do dalsi zivotni etapy :/... tady uz proste nemam co ztratit, respektive nic, co by me tady drzelo (krome nynejsi partnerky, ale to uz se poresi) a kdyz jsem pred par tydny dostal tuto nabidku od sveho nemeckeho partnera, tak jsem na to proste kyvl, naturou jsem kosmopolita a dokazu zit v podstate vsude... kolega potrebuje do firmy nekoho, koho leta zna a umi to co on potrebuje, budu pracovat na vyvoji ruznych modernich metod cisteni odpadnich vod a mame par projektu na vyuziti nasich specialnich chemikalii a postupu, takze zadny sadrokarton, zednicina nebo tak...

oldovi a frenkymu dekuji za ty informace,ktere jsem potreboval, jeste se vam chlapi ozvu do zprav, diky moc zatim

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...