Bohouš Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Prosím, neví někdo kolik tak cca váží motor z 205 1.9 GTI ??? Nevím jestli ho s bráchou unesu - z vozíku do garáže :D:myslim Citovat
oddie Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Váží hodně, ale ve dvou ho unesete naprosto v klidu. Jen je dobré na ta závěsná oka udělat smyčky ze silného provazu, a ten motor pověsit na tyč, za kterou to vezmete.. Citovat
michal 206 Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 ...ja ho nemohl vyndat z kufru 307 5d ve dvou, jak tam bylo malo mista a slo ho blbe uchopit... nakonec se to povedlo soustavou udelatek... jinak odhad je tak 150 - 200 kg Citovat
Bohouš Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 michal206 - též děkuji za info Bude nás víc než 2, takže to snad urvem PS - ještě si s tím GTI musíme užít - je totálně odstrojený a je to parádní bugina :D:D Citovat
oddie Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Když si z toho sundáš převodovku, a ponesete jen samotný motor, odnesete to ve dvou naprosto pohodlně. I s tou převodovkou se to dá odnést, ale je to dalších cca 50 navrch. Nicméně i takto jsme ve dvou zvedali ten celý agregát - i s převodokou - na vlek. Citovat
Vertex Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Takže už půjde ven i motor? Tak to je síla. Jezdit s děravým chladičem ještě šlo, ale bez motoru, to bude zajímavý. Jsem zvědavej, co vám z toho zas vyteče na chodník :D:D:D:super:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 Původně zaslal: Vertex Takže už půjde ven i motor? Tak to je síla. Jezdit s děravým chladičem ještě šlo, ale bez motoru, to bude zajímavý. Jsem zvědavej, co vám z toho zas vyteče na chodník :D:D:D:super:mrk Hele hele nebonzuj - stejnak jsi ten chladič rozbil ty jak jsi rval ven tu vrtuli :-D :-D :-D Citovat
Vertex Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Jako bych tam nebyl. Po tom, co se odmontovávalo zadní křídlo majzlíkem a šroubovákem už mě nic nepřekvapí :D:D Každopádně stačí dirku zamáčknout a je spraveno. Těším se na další GTI Citovat
Crack Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 dodej fotky jak to vypadá ta bugyna jinak já se dvouma kámošema sme byli rádi že jse odnesli motor z 1,1čky:D byl teda i s převodovkoul,ale člověk by to neřek,ale ten motor je fakt velkej Citovat
oddie Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Hoši hoši, vy tomu koukám dáváte zabrat. Zbyde vám z toho něco celé ? Citovat
Bohouš Odesláno 18. říjen 2005 Autor Odesláno 18. říjen 2005 Oddie - jj zbyde. Potřebné věci jsme sundávali s maximální opatrností, to ostatní holt muselo jít hrubou silou, když to nechtělo jít dobrovolně Crack - fotky mám, ale neumím je sem dát (respektive je nemám kam dát na net), takže jedině na mail Vertex - nic se zamačkávat nemusí - už v tom není žádná voda a navíc to včera dojezdilo. Něco se mu asi nelíbí, protože při zapnutym klíčku si zamyká, odemyká, bliká, svítí, zapíná a vypíná stěrače jak se mu líbí......:D:D Citovat
oddie Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 Ona je to stejně nejlepší praxe, si takhle něco rozebrat na díly do šroubku, aniž by se člověk bál, že na tom něco zničí. Na tom se naučíš nejvíc, resp. získáš tu odvahu se do něčeho pustit. Citovat
Vertex Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 Ty máš fotky??? Tak mi je prosím pošli na mail, přece jenom jsem neviděl všechny další úpravy Citovat
Bohouš Odesláno 18. říjen 2005 Autor Odesláno 18. říjen 2005 Původně zaslal: oddie Ona je to stejně nejlepší praxe, si takhle něco rozebrat na díly do šroubku, aniž by se člověk bál, že na tom něco zničí. Na tom se naučíš nejvíc, resp. získáš tu odvahu se do něčeho pustit. Svatá pravda a navíc nás to baví. Teď začneme rozebírat motor.......už teď ho lituju :-D Citovat
Bohouš Odesláno 18. říjen 2005 Autor Odesláno 18. říjen 2005 Původně zaslal: Vertex Ty máš fotky??? Tak mi je prosím pošli na mail, přece jenom jsem neviděl všechny další úpravy Jakmile mě je brácha pošle, tak ti je přepošlu a? vidíš co všechno jsi zničil ty vandale !!!! :D:D:papa Citovat
Vertex Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 Nemůžu za to, že když šáhnu na chladič, je to zrovna v tom místě, kde už díry ucpávaly jenom řádně uschlý mouchy.:D:D:D Rád bych ještě vzpomenul na kufřík s nářadím, který odolal jen díky měkčí směsi v zimních pneumatikách. :P:P:P:P Kdo to na něj vlastně najel? :myslim :myslim Citovat
Bohouš Odesláno 18. říjen 2005 Autor Odesláno 18. říjen 2005 Já ti dám mouchy....... No na ten kufřík si nevzpomínám :roll:aut Citovat
voštík Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 trochu mi to vase montovani pripomina moje opravarske zacatky Citovat
Vvitty Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 teda, asi budu na pristim srazu parkovat co nejdal od vas nezbude vam z toho nahodou hever? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.