FrantaCV Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 [upravil dne 28/8/14 15:34 od FrantaCV] Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2014 Odesláno 30. srpen 2014 Dnes jsem si na tuto scénku vzpomněl cestou z Chomoutova do Prahy autobusem S A , když vedle mně přes uličku seděla blondýna, která plynně a poměrně hlasitě líčila zřejmě své kamarádce strasti a slasti svého života. Bohužel tak náruživě, že to chca nechca musela poslouchat minimálně zadní polovina autobusu - věřte nebo ne, ale ona se snad ani nenadechovala, prostě se jí nedalo přerušit a NAZNAČIT, že by se mohla zklidnit. Když někde za Lounama monolog skončil, zmohl jsem se jen na též poměrně hlasité, ale úlevné \"DĚKUJEME !!!!\" Na to dáma lehce zbrunátněla a až do Prahy BYL KLID. Citovat
Aluška Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 :D Někteří se bohužel nenaučili do dneška telefonovat, myslí si, že když se neslyší, že je neslyší ani ten druhej \'\'na drátě\'\' a tudíž řvou, co to dá...ještě bych to pochopila u starejch lidí. Sice není slušnost poslouchat cizí hovory, ale když řve na půlku šaliny nebo vagonu, tak to jinak nejde :roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.