Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si na tuto scénku vzpomněl cestou z Chomoutova do Prahy autobusem S A , když vedle mně přes uličku seděla blondýna, která plynně a poměrně hlasitě líčila zřejmě své kamarádce strasti a slasti svého života. Bohužel tak náruživě, že to chca nechca musela poslouchat minimálně zadní polovina autobusu - věřte nebo ne, ale ona se snad ani nenadechovala, prostě se jí nedalo přerušit a NAZNAČIT, že by se mohla zklidnit. Když někde za Lounama monolog skončil, zmohl jsem se jen na též poměrně hlasité, ale úlevné \"DĚKUJEME !!!!\" Na to dáma lehce zbrunátněla a až do Prahy BYL KLID.

Odesláno

:D :D

Někteří se bohužel nenaučili do dneška telefonovat, myslí si, že když se neslyší, že je neslyší ani ten druhej \'\'na drátě\'\' a tudíž řvou, co to dá...ještě bych to pochopila u starejch lidí. Sice není slušnost poslouchat cizí hovory, ale když řve na půlku šaliny nebo vagonu, tak to jinak nejde :roll:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...