Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U brzdovyho pedalu , no spis u spojkovyho mam rele ktery spina pri otevreni a zavreni dveri, myslel jsem si ze to je na stropni svitilnicku a podobny veci ,ale kdys to rele vytahnu tak vse funguje jako predtim jen bez toho cvakani.Zajimalo by me k cemu to rele muze byt.jde mi o to ,ze pri otevrenych dverich to ma odber cca 0.5 A a celkem casto potrebuju mit otevreny dvere i delsi dobu.takze jsem to rele vytahnul a jezdim bez nej.Zajimalo by me k cemupak muze byt.

Jinak auto je 405 gri rv90

Odesláno

Není to od el. oken? I když to mi přide trochu divný, u spojk. pedálu... není to něco dodělanýho? A nebo, jak to vypadá, to relé, nemá náhodou jen tři vývody? Někde v těhle místech bývá i signalizace rozsvícených světel při otevřených dveřích...

Odesláno

jj, taky bych řekl že je to el. stahovačka od otevřenejch dveří, vyzkoušej jestli ti jde zavírat okenka bez klíčku při otevřenejch dveřích bez toho relé.

zvuk. sinalizace světel je až nahořě pod větrákem nad pojistkama

Odesláno

El. okna nemam ,ted z hlavy to nevim kolik to ma vyvodu ,ale myslim ze 4 , na rele je napsano made in france :-) a je cerny ale to vam asi nepomuze.

Odesláno

Mě to taky při otevření dveří spíná relé na pojistkovym panelu a je to relé pro stahování oken, protože když vypnu klíček tak mi okna nejdou a stačí otevřít dveře a relé se sepne a já s tim mám ještě spojenej zpožďovač vnitřního osvětlení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...