Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ty vývěvy se dělají i s větší řemenicí, tak by možná šlo použít i to.

Možná blbost, ale jeden starší chlapík mi říkal, že stačí, když se ta vývěva jen unáší...

Už si to přesně nepamatuji, jak to tenkrát bylo, ale logicky by se za chvíli řemen přešoupal... :nevim

Každopádně v tom poměru 2:1 to musí mít hodně velký otáčky. :grr

Odesláno

Řemen nesmí být napnutý příliš, to je pravda, ono to ložisko není kdovíjak dimenzované, a když v něm vznikne radiální vůle, tak přesně uteče ten olej ze skříně.

Odesláno

Řemen nesmí být napnutý příliš, to je pravda, ono to ložisko není kdovíjak dimenzované, a když v něm vznikne radiální vůle, tak přesně uteče ten olej ze skříně.

Tedy něco mezi normálním napnutím a hranicí kdy jde otočit řemenicí na vývěvě?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jinak to speciální ložisko má vyraženo SKF 393885. Jsem zvědav, jestli by šlo samostatně objednat u české filiálky.

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Jinak to speciální ložisko má vyraženo SKF 393885. Jsem zvědav, jestli by šlo samostatně objednat u české filiálky.

To originální nebo to z feldy?

Máme u nás snad přímo pobočku SKF, malou, ale dobře zásobenou, tam by to asi objednali.

[upravil dne 3/1/2008 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Hafity

To originální nebo to z feldy?

Máme u nás snad přímo pobočku SKF, malou, ale dobře zásobenou, tam by to asi objednali.

[upravil dne 3/1/2008 Marcel505]

To originální z vývěvy!

• O 2 měsíce později...
Odesláno

...

olej se doplňuje a kontroluje špuntem na konci, na imbus 8 - olej má být až k hraně díry.

Co když tam toho oleje dám víc než po ten šroub? Já totiž otevřel ten kontrolní šroub na jedný vývěvě ještě na motoru, a hned na mě začal téct olej.

Tak snad trocha navíc neublíží...

Jinak tam má být prý olej SAE 10W 30, ale ten jsem nikde prodávat neviděl, takže fakt jedině motorový...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...